Ескалоп З пармська шинка (CАЛТІМБОККА)

ескалоп З пармська шинка (CАЛТІМБОККА)

Інгредієнти

  • сіль
  • шинка пармська – 3 скибочки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> часник – 1 зубчик

  • телятина – 3 скибочки по 200 г
  • листочки шавлії для прикраси
  • масло вершкове – 1,5 ст. л.
  • шавлія – ​​6 листочків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ескалоп З пармська шинка (CАЛТІМБОККА)

Часник очистити і роздавити. М'ясо добре відбити, натерти часником, приправити за смаком сіллю і перцем. Покласти на кожну скибочку телятини по 2 листочка шавлії, накрити шматочком шинки. Приколоти шинку до телятини дерев'яними зубочистками. Крок 2

ескалоп З пармська шинка (CАЛТІМБОККА)

Розігріти в сковороді олію і обсмажити м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки, по 6-8 хв. При подачі прикрасити ескалоп листочками шавлії.

0/5 (0 Reviews)