ФРАНЦУЗЬКІ ГРЕЧАНІ МЛИНЦІ

ФРАНЦУЗЬКІ ГРЕЧАНІ МЛИНЦІ

ФРАНЦУЗЬКІ ГРЕЧАНІ МЛИНЦІ

Інгредієнти

  • мука гречана – 200 г
  • масло рослинне для обсмажування
  • масло вершкове – 30 г
  • яйця – 2 шт
  • борошно пшеничне – 50 г
  • сіль

Для начинки:

  • яйця – 2 шт
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сир грюйер – 30 г

  • чорний перець мелений
  • тонкі скибочки шинки – 4 шт

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі. Гречану муку змішайте з сіллю і яйцем. Потроху, постійно перемішуючи, влийте масло. Також потроху, енергійно збиваючи виделкою, влийте 1/2 л холодної води. Продовжуйте збивати, поки тісто не стане абсолютно однорідним. Залиште в теплому місці на 2 ч. Крок 2 Всипте, перемішуючи, просіяне борошно і залиште тісто ще на 30 хв. Крок 3 Розігрійте в сковороді трохи рослинного масла, влийте 1 невеликий ополоник тесту. Круговим рухом розподіліть його по всій сковороді і смажте 1 хв. Лопаткою акуратно переверніть млинець на іншу сторону і готуйте ще 30 сек. Перекладіть млинець на блюдо, накрийте мискою. Так само посмажте все млинці. Зберігайте теплими. Крок 4 Для начинки сир натріть на дрібній тертці, яйця злегка збийте виделкою. Покладіть на млинець скибочку шинки, налийте трохи яєчної маси, посипте сиром. Поперчіть, накрийте начинку вільної частиною млинця, викладіть на розігріту сковорідку і готуйте на невеликому вогні, поки сир не розплавиться, 2-3 хв. Господині на замітку

Рада гастроному Гречані млинці не так-то легко перевертати, щоб вони не ламалися. Якщо вам потрібно приготувати ідеально парадні млинці, смажте їх маленькими на невеликій сковорідці & ndash; і скріпляйте начинкою по два. Розплавити сир в млинцях можна не тільки на сковорідці, а й в духовці & ndash; для цього вистелити деко пергаментом, викладіть підготовлені млинці, змастіть їх зверху розтопленим маслом і запікайте в розігрітій до 180 & deg; С духовці 5 & ndash; 7 хв.

0/5 (0 Reviews)