Джамбалайя можна приготувати з будь-якого набору м'ясних продуктів & ndash; шматочків & nbsp; відвареного м'яса, курки, мови. Обов'язкові компоненти & ndash; це що-небудь копчене, цибуля, зелений перець, селера і, звичайно, рис. Крім того, в джамбалайю & nbsp; незадовго до закінчення приготування найчастіше додають морепродукти.
Інгредієнти
- бульйон курячий – 750 мл
- шинка сирокопчена – 400 г
- копчені ковбаски – 400 г
- ковбаса чорізо для готування – 250 г
- рубані помідори у власному соку – 450 г
- селера – 2 черешки
- великі цибулини – 2 шт
- рис в пакетиках для варіння Акватика – 2 склянки
- часник – 4 зубчики
- перець зелений солодкий – 1 шт
- чебрець – 1 гілочка
- зелена цибуля маленький пучок
- лавровий лист – 3 шт
- соус табаско
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Чоризо і ковбаски наріжте кружальцями, шинку – невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю і часник подрібніть. Перець дрібно наріжте, видаливши серцевину. Так само наріжте селера. Крок 2 В дуже великій сковороді розігрійте олію і обсмажте чоризо і шинку, 5 хв. Додайте цибулю, через 5 хв. – солодкий перець і селера, готуйте ще 5 хв. Покладіть лавровий лист, чебрець і рис. Добре перемішайте. Крок 3 Додайте помідори, бульйон, часник і ковбаски. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімального, накрийте і готуйте, час від часу перемішуючи, 30-40 хв. Крок 4 Перед подачею приправте соусом Табас, сіллю і перцем за смаком, при бажанні посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!