Джамбалайя

Джамбалайя можна приготувати з будь-якого набору м'ясних продуктів & ndash; шматочків & nbsp; відвареного м'яса, курки, мови. Обов'язкові компоненти & ndash; це що-небудь копчене, цибуля, зелений перець, селера і, звичайно, рис. Крім того, в джамбалайю & nbsp; незадовго до закінчення приготування найчастіше додають морепродукти.

Джамбалайя

Інгредієнти

  • бульйон курячий – 750 мл
  • шинка сирокопчена – 400 г
  • копчені ковбаски – 400 г
  • ковбаса чорізо для готування – 250 г
  • рубані помідори у власному соку – 450 г
  • селера – 2 черешки
  • великі цибулини – 2 шт
  • рис в пакетиках для варіння Акватика – 2 склянки
  • часник – 4 зубчики
  • перець зелений солодкий – 1 шт
  • чебрець – 1 гілочка
  • зелена цибуля маленький пучок
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.

  • лавровий лист – 3 шт
  • соус табаско
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Чоризо і ковбаски наріжте кружальцями, шинку – невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю і часник подрібніть. Перець дрібно наріжте, видаливши серцевину. Так само наріжте селера. Крок 2 В дуже великій сковороді розігрійте олію і обсмажте чоризо і шинку, 5 хв. Додайте цибулю, через 5 хв. – солодкий перець і селера, готуйте ще 5 хв. Покладіть лавровий лист, чебрець і рис. Добре перемішайте. Крок 3 Додайте помідори, бульйон, часник і ковбаски. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімального, накрийте і готуйте, час від часу перемішуючи, 30-40 хв. Крок 4 Перед подачею приправте соусом Табас, сіллю і перцем за смаком, при бажанні посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)