Інгредієнти
- чорний перець горошком – 6 шт
- цибулини – 2 шт
- морква – 2 шт
- яловичий бульйон – 350 мл
- часник – 3 зубчики
- темне пиво – 400 мл
- масло рослинне – 2 ст. л.
- борошно – 3 ст. л.
- чебрець – 2 гілочки
- цибуля-порей (біла частина) – 1 стебло
- паста томатна – 1 ст. л.
- яловичина – 1,2 кг
- шинка сирокопчена – 250 г
- лавровий лист – 2 шт
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину вимити і нарізати кубиками зі стороною 4 см. Часник очистити і роздавити. Скласти в миску м'ясо, додати часник і лаврове листя, влити пиво. Перемішати, накрити і поставити в холодильник на 8 ч. Крок 2
Шинку нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити, крупно порубати. Лук-порей вимити, нарізати товстими кільцями. Вийняти м'ясо з маринаду (маринад зберегти), обсушити паперовими рушниками і обваляти в борошні. У каструлі розігріти олію. Порціями обсмажити м'ясо, по 5 хв. кожну, час від часу помішуючи. Готове м'ясо викласти на блюдо з допомогою шумівки. Крок 3
Зменшити вогонь, обсмажити в тій же каструлі шинку, 6 хв. Перекласти на блюдо з м'ясом. У каструлю помістити цибулю, моркву і цибулю-порей і готувати, помішуючи, 10 хв. Додати томатну пасту, готувати ще 2 хв. Крок 4
Повернути в каструлю м'ясо і шинку, влити збережений маринад. Довести до кипіння і готувати 4 хв., Помішуючи. Крок 5
Влити гарячий бульйон, посолити, додати горошини перцю і чебрець. Довести ще раз до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Переставити в розігріту до 160 ° С духовку на 2 ч. В ході приготування один раз перемішати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!