Яловичина, тушкована В ПИВО

Інгредієнти

  • чорний перець горошком – 6 шт
  • цибулини – 2 шт
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль за смаком

  • морква – 2 шт
  • яловичий бульйон – 350 мл
  • часник – 3 зубчики
  • темне пиво – 400 мл
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • борошно – 3 ст. л.
  • чебрець – 2 гілочки
  • цибуля-порей (біла частина) – 1 стебло
  • паста томатна – 1 ст. л.
  • яловичина – 1,2 кг
  • шинка сирокопчена – 250 г
  • лавровий лист – 2 шт

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яловичина, тушкована В ПИВО

Яловичину вимити і нарізати кубиками зі стороною 4 см. Часник очистити і роздавити. Скласти в миску м'ясо, додати часник і лаврове листя, влити пиво. Перемішати, накрити і поставити в холодильник на 8 ч. Крок 2

Яловичина, тушкована В ПИВО

Шинку нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити, крупно порубати. Лук-порей вимити, нарізати товстими кільцями. Вийняти м'ясо з маринаду (маринад зберегти), обсушити паперовими рушниками і обваляти в борошні. У каструлі розігріти олію. Порціями обсмажити м'ясо, по 5 хв. кожну, час від часу помішуючи. Готове м'ясо викласти на блюдо з допомогою шумівки. Крок 3

Яловичина, тушкована В ПИВО

Зменшити вогонь, обсмажити в тій же каструлі шинку, 6 хв. Перекласти на блюдо з м'ясом. У каструлю помістити цибулю, моркву і цибулю-порей і готувати, помішуючи, 10 хв. Додати томатну пасту, готувати ще 2 хв. Крок 4

Яловичина, тушкована В ПИВО

Повернути в каструлю м'ясо і шинку, влити збережений маринад. Довести до кипіння і готувати 4 хв., Помішуючи. Крок 5

Влити гарячий бульйон, посолити, додати горошини перцю і чебрець. Довести ще раз до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Переставити в розігріту до 160 ° С духовку на 2 ч. В ході приготування один раз перемішати.

0/5 (0 Reviews)