Швидка варіація на тему французького Кіша з листковим тістом від Світлани Зубової.
Інгредієнти
- 1 пласт листкового дріжджового тіста
- 200 г сиру« Філадельфія »
- 120 г тертого сиру
- 100 г шинки
- 2 яйця
- 1 жовток
- 1 цукіні
- 1 солодкий перець
- 1 ст. л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Духовку розігріти до 180 ° С.
Тісто розморозити.
Сир натерти, шинку порізати тонкою соломкою. В окремій мисці виделкою збити 2 яйця і перемішати з сиром «Філадельфія».
Перець помити, очистити від насіння, порізати смужками. Цукіні порізати півкільцями. На сковороді розігріти масло і на середньому вогні швидко обсмажити перець і цукіні 5-7 хвилин до м'якості. Дати охолонути.
Круглу форму для запікання (діаметром 20 см) змастити невеликою кількістю олії.
Тісто викласти в форму, притиснувши краю до бортиками, надлишки тесту обрізати.
У мисці з'єднати яєчну суміш з тертим сиром і обсмаженими овочами, додати шинку і перемішати. Посолити за смаком і перекласти на тісто. Змастити поверхню жовтком і відправити в духовку на 25-30 хвилин.
Подавати теплим, з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!