Інгредієнти
- cоль, чорний перець за смаком
- масло рослинне – 2 ст.л .
- 2 гілочки базиліка
- петрушка
- селера – 1 черешок
- 1 стебло цибулі-порею, біла частина
- цибуля ріпчаста середнього розміру
- 1 корінь пастернаку
- 1-2 скибочки білого хліба, без кірки
- 300 г фаршу з свинини і яловичини
- морква – 1 шт
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Овочі очистити і нарізати. На сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити половину ріпчастої цибулі. Нарізані овочі і обсмажену цибулю покласти в каструлю, залити 1 л гарячої води і варити 10 хв. Крок 2
Хліб розмочити, віджати і з'єднати з фаршем. У фарш додати ріпчасту цибулю, приправити сіллю і перцем за смаком. Сформувати фрикадельки, викласти їх в бульйон і варити 10 хв. Петрушку і базилік вимити, обсушити, петрушку подрібнити. Суп розлити по тарілках, посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!