Овочевий суп з м'ясними фрикадельками

Овочевий суп з м'ясними фрикадельками

Інгредієнти

  • cоль, чорний перець за смаком
  • масло рослинне – 2 ст.л .
  • 2 гілочки базиліка
  • петрушка
  • селера – 1 черешок
  • 1 стебло цибулі-порею, біла частина
  • цибуля ріпчаста середнього розміру
  • 1 корінь пастернаку
  • 1-2 скибочки білого хліба, без кірки
  • 300 г фаршу з свинини і яловичини
  • морква – 1 шт

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Овочевий суп з м'ясними фрикадельки

Овочі очистити і нарізати. На сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити половину ріпчастої цибулі. Нарізані овочі і обсмажену цибулю покласти в каструлю, залити 1 л гарячої води і варити 10 хв. Крок 2

Овочевий суп з м'ясними фрикадельками

Хліб розмочити, віджати і з'єднати з фаршем. У фарш додати ріпчасту цибулю, приправити сіллю і перцем за смаком. Сформувати фрикадельки, викласти їх в бульйон і варити 10 хв. Петрушку і базилік вимити, обсушити, петрушку подрібнити. Суп розлити по тарілках, посипати зеленню.

0/5 (0 Reviews)