СУП З м'ясний фарш і квасолею

СУП З м'ясний фарш і квасолею

СУП З м'ясний фарш і квасолею

Інгредієнти

  • сіль
  • 250 г білої консервованої квасолі
  • стебловий селера – 1 стебло
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • молоко
  • 2 великих пучка петрушки
  • 500 г нежирного яловичого фаршу
  • морква – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • рослинне масло – 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

1. Моркву і цибулю очистити, нарізати тонкою соломкою. Селера вимити, обсушити і тонко нарізати поперек. Часник очистити. Петрушку вимити й обсушити. 2. Рослинна олія розігріти в каструлі. Покласти цибулю, моркву і селеру, готувати 4 хв. Додати яловичий фарш, готувати, помішуючи і розминаючи великі його шматки лопаткою, протягом 5 хв. 3. Влити молоко, перемішати і на сильному вогні довести до кипіння. Залишити суп на плиті, зменшивши вогонь до мінімуму. Ретельно ложкою або шумівкою видалити з поверхні супу жир. 4. Квасоля відкинути на друшляк, промити теплою водою і додати в суп. Варити 10 & nbsp; хв. 5. Половину зелені петрушки дрібно нарізати, що залишилася подрібнити в блендері разом з часником до стану пюре. 6. Додати пюре з петрушки і часнику в суп, перемішати і варити 2 хв. Зняти суп з вогню, покласти нарізану петрушку, сіль і перець за смаком. Накрити кришкою і дати настоятися 10 хв. РАДА Замість квасолі в суп можна додати консервований зелений горошок або сиру картоплю. В цьому випадку картопля необхідно очистити і нарізати соломкою, помістити в каструлю і варити до готовності. Це займе ті ж 10 хв. Одночасно з картоплею в суп можна покласти 1 лавровий лист, який потрібно обов'язково вийняти перед настоюванням.

0/5 (0 Reviews)