Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 1 великий качан молодої капусти
- сіль
- 100 г голландського сиру
- морква – 1 шт
- часник – 2 зубчики
- молоко
- масло рослинне – для обсмажування
- борошно – 1 ст.л.
- масло вершкове – 2 ст.л.
- фарш яловичий – 500 г
- щіпка меленого мускатного горіха
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Капусту розібрати на листя. Приблизно 15 & nbsp; великих листя опустити на 2 & nbsp; хв. в киплячу підсолену воду. Відкинути на друшляк, потім викласти на серветки. Решта капустяне листя дрібно нарізати. Крок 2 Морква, цибуля і часник очистити, подрібнити і обсмажити в рослинній олії, 3 & nbsp; хв. Додати м'ясний фарш і готувати 5 & nbsp; хв. Додати подрібнену капусту, готувати 3 & nbsp; хв. Крок 3 Зняти з вогню, додати половину тертого сиру, 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. вершків, сіль, перець. Перемішати і відставити. Крок 4 Приготувати вершковий соус. У сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно і готувати, постійно помішуючи, 1 & nbsp; хв. Тонкою цівкою влити молоко. Додати сіль і мускатний горіх. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати, постійно помішуючи, 2 & nbsp; хв. Зняти з вогню. Крок 5 Прямокутну форму для випічки накрити листом пергаменту. Викласти шар капустяних листів, на них покласти половину начинки. Полити кількома ложками соусу. Крок 6 Укласти ще один шар капустяних листів і залишилася начинку. Накрити залишилися капустяними листами, зверху полити соусом і посипати сиром. Поставити в розігріту до 180 & deg; С духовку і запікати 15 & nbsp; хв. ДО РЕЧІ “Лазанью”, в якій замість тонких листів тесту використовують листя молодої капусти, можна приготувати з різними начинками і під різними соусами. Наприклад, замість м'яса взяти свіжі гриби нового врожаю. Або зробити овочеву начинку і запекти блюдо під томатним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!