КАПУСТЯНА & QUOT; ЛАЗАНЬЯ & QUOT;

КАПУСТЯНА & amp; QUOT; ЛАЗАНЬЯ & amp; QUOT;

КАПУСТЯНА & amp; QUOT; ЛАЗАНЬЯ & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 1 великий качан молодої капусти
  • сіль
  • 100 г голландського сиру
  • морква – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • молоко
  • масло рослинне – для обсмажування
  • борошно – 1 ст.л.
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • фарш яловичий – 500 г
  • щіпка меленого мускатного горіха

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Капусту розібрати на листя. Приблизно 15 & nbsp; великих листя опустити на 2 & nbsp; хв. в киплячу підсолену воду. Відкинути на друшляк, потім викласти на серветки. Решта капустяне листя дрібно нарізати. Крок 2 Морква, цибуля і часник очистити, подрібнити і обсмажити в рослинній олії, 3 & nbsp; хв. Додати м'ясний фарш і готувати 5 & nbsp; хв. Додати подрібнену капусту, готувати 3 & nbsp; хв. Крок 3 Зняти з вогню, додати половину тертого сиру, 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. вершків, сіль, перець. Перемішати і відставити. Крок 4 Приготувати вершковий соус. У сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно і готувати, постійно помішуючи, 1 & nbsp; хв. Тонкою цівкою влити молоко. Додати сіль і мускатний горіх. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати, постійно помішуючи, 2 & nbsp; хв. Зняти з вогню. Крок 5 Прямокутну форму для випічки накрити листом пергаменту. Викласти шар капустяних листів, на них покласти половину начинки. Полити кількома ложками соусу. Крок 6 Укласти ще один шар капустяних листів і залишилася начинку. Накрити залишилися капустяними листами, зверху полити соусом і посипати сиром. Поставити в розігріту до 180 & deg; С духовку і запікати 15 & nbsp; хв.

ДО РЕЧІ “Лазанью”, в якій замість тонких листів тесту використовують листя молодої капусти, можна приготувати з різними начинками і під різними соусами. Наприклад, замість м'яса взяти свіжі гриби нового врожаю. Або зробити овочеву начинку і запекти блюдо під томатним соусом.

0/5 (0 Reviews)