Інгредієнти
- 0,3 стручки гострого зеленого перцю
- фарш яловичий – 500 г
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 2 великих помідора
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 0,5 склянки мигдалю
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Лук очистити, дрібно нарізати. Гострий перець вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину, ще раз промити і нарізати тонкими півкільцями. Мигдаль розмолоти в дрібну крихту. У сковороді розігріти олію, додати цибулю і обсмажувати 1 хв. Викласти м'ясний фарш, ретельно перемішати, розминаючи грудочки виделкою. Готувати, помішуючи, на сильному вогні 3 хв. Крок 2 Додати до м'яса перець і подрібнений мигдаль. Зменшити вогонь і готувати, постійно помішуючи, 2 хв. Гострота цієї страви буде залежати від кількості перцю. Якщо використовувати третину стручка середнього розміру (шматочок приблизно 3 см), тортильи вийдуть помірно гострими. Крок 3 Помідори вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла по 30 сек. з кожного боку. Помідори також можна обсмажити на грилі. На кожну тортилью покласти по кухоль помідора і по 2-3 ст. л. м'ясної начинки. Згорнути коржі в трубочки і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!