Я люблю іспанські оливки x Інгредієнти
- чорні маслини без кісточок – 125 г
- перець червоний солодкий середнього розміру – 1 шт.
- креветки королівські – 400 г
- рис круглозерний, білий – 250 г
- перець червоний мелений – за смаком
- бульйон м'ясний – 500 г
- помідори червоні – 250 г
- цибуля червоний середньої розміру – 2 шт.
- шафран – за смаком
- курка філе – 400 г
- масло оливкове – 8 ст. л.
- лист лавровий – 2 шт.
- свинина філе – 250 г
- часник – 5 зубчиків середнього розміру
- сіль – за смаком
- чорний перець мелений – за смаком
- перець зелений солодкий середнього розміру – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Червоний і зелений солодкі перці помістити в попередньо розігріту духову шафу на решітку. Філе курки нарізати шматочками розміром 2 х 3 см. Виклавши шматочки курки в сковороду з високими бортиками, обсмажити їх під кришкою на сильному вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Підсмажені шматочки курки викласти в підготовлену ємність з кришкою. Крок 2
Свиняче філе нарізати шматочками розміром 2 х 3 см і викласти в сковороду. Сковороду накрити кришкою і обсмажити свинину на сильному вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Підсмажені шматочки свинини викласти в ємність до курки. Все посолити і залишити під кришкою. Крок 3
На сковороду викласти креветки. Сковороду накрити кришкою і обсмажити креветки на сильному вогні з обох сторін. Креветки зняти зі сковороди і покласти остигати. Крок 4
Обсмажити в сковороді дрібно нарізані цибулю і часник. Крок 5
Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на великі частини і тушкувати протягом 5 хвилин. Додати до помідорів шафран, червоний мелений перець, чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, рис і бульйон. Накрити сковороду кришкою і залишити гаситися на сильному вогні. Крок 6
Дістати з духовки запечений солодкий перець і викласти остигати. Після того як перець охолоне очистити його від шкірки, звільнити від насіння і плодоніжки і нарізати довгими смужками. Креветки очистити від панцира. Крок 7
Викласти в сковороду солодкий перець, курку, свинину, креветки. Крок 8
У сковороду додати нарізані навпіл маслини. Крок 9
Обернути сковороду фольгою і поставити в гарячу духову шафу на 15 хвилин. Крок 10
Дістати сковороду з духовки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!