Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS )

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS )

Паелья з маслинами (pAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS )

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Я люблю іспанські оливки x Інгредієнти

  • чорні маслини без кісточок – 125 г
  • перець червоний солодкий середнього розміру – 1 шт.
  • креветки королівські – 400 г
  • рис круглозерний, білий – 250 г
  • перець червоний мелений – за смаком
  • бульйон м'ясний – 500 г
  • помідори червоні – 250 г
  • цибуля червоний середньої розміру – 2 шт.
  • шафран – за смаком
  • курка філе – 400 г
  • масло оливкове – 8 ст. л.
  • лист лавровий – 2 шт.
  • свинина філе – 250 г
  • часник – 5 зубчиків середнього розміру
  • сіль – за смаком
  • чорний перець мелений – за смаком
  • перець зелений солодкий середнього розміру – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Червоний і зелений солодкі перці помістити в попередньо розігріту духову шафу на решітку. Філе курки нарізати шматочками розміром 2 х 3 см. Виклавши шматочки курки в сковороду з високими бортиками, обсмажити їх під кришкою на сильному вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Підсмажені шматочки курки викласти в підготовлену ємність з кришкою. Крок 2

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Свиняче філе нарізати шматочками розміром 2 х 3 см і викласти в сковороду. Сковороду накрити кришкою і обсмажити свинину на сильному вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Підсмажені шматочки свинини викласти в ємність до курки. Все посолити і залишити під кришкою. Крок 3

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

На сковороду викласти креветки. Сковороду накрити кришкою і обсмажити креветки на сильному вогні з обох сторін. Креветки зняти зі сковороди і покласти остигати. Крок 4

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS )

Обсмажити в сковороді дрібно нарізані цибулю і часник. Крок 5

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на великі частини і тушкувати протягом 5 хвилин. Додати до помідорів шафран, червоний мелений перець, чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, рис і бульйон. Накрити сковороду кришкою і залишити гаситися на сильному вогні. Крок 6

Дістати з духовки запечений солодкий перець і викласти остигати. Після того як перець охолоне очистити його від шкірки, звільнити від насіння і плодоніжки і нарізати довгими смужками. Креветки очистити від панцира. Крок 7

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Викласти в сковороду солодкий перець, курку, свинину, креветки. Крок 8

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

У сковороду додати нарізані навпіл маслини. Крок 9

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Обернути сковороду фольгою і поставити в гарячу духову шафу на 15 хвилин. Крок 10

Паелья з маслинами (PAELLA CON LAS ACEITUNAS)

Дістати сковороду з духовки.

5/5 (1 Review)