СВИНИНА ПІКАТО

СВИНИНА ПІКАТО

Інгредієнти

  • крохмаль – 3 ст. л.
  • сир пармезан тертий – 150 г
  • свіжі яєчні жовтки – 4 шт.
  • перець – за смаком
  • горіх мускатний – щіпка
  • свинина без кісток – 400 г
  • масло оливкове – 50 мл
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізати порційними шматочками. Накрити плівкою і злегка відбити. Змішати оливкову олію з сіллю і перцем і змастити шматочки з двох сторін. Крок 2

СВИНИНА ПІКАТО

Пармезан змішати з жовтками , додати мускатний горіх. Крок 3

СВИНИНА ПІКАТО

Розігріти в сковороді оливкове масло. Шматочки свинини вмочати спочатку в крохмаль, потім в яічносирную суміш. Обсмажувати по 3 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)