Інгредієнти
- крохмаль – 3 ст. л.
- сир пармезан тертий – 150 г
- свіжі яєчні жовтки – 4 шт.
- перець – за смаком
- горіх мускатний – щіпка
- свинина без кісток – 400 г
- масло оливкове – 50 мл
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати порційними шматочками. Накрити плівкою і злегка відбити. Змішати оливкову олію з сіллю і перцем і змастити шматочки з двох сторін. Крок 2
Пармезан змішати з жовтками , додати мускатний горіх. Крок 3
Розігріти в сковороді оливкове масло. Шматочки свинини вмочати спочатку в крохмаль, потім в яічносирную суміш. Обсмажувати по 3 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!