Свинячий філей (вирізку) смажити дуже просто, головне тут & ndash; не пересушити м'ясо. Цього легко уникнути, якщо готувати м'ясо у фользі. Чим товщі шматок вирізки, тим соковитіше вона вийде.
Інгредієнти
- часник – 2-3 зубчики
- соєвий соус темний – 1 ст. л.
- чорний перець мелений – за смаком
- свиняча вирізка – шматок вагою 700-800 г
- масло рослинне для змазування
- гірчиця діжонська – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Подрібніть часник, змішайте з діжонськой гірчицею і соєвим соусом, змастіть цією сумішшю вирізку і поперчіть за смаком. Крок 2 Загорніть вирізку в щільну або в складену вдвічі фольгу, змащену зсередини маслом, і запікайте на добре розігрітій решітці на середньому спеку 45-50 хв. Крок 3 Якщо ви готуєте в духовці, попередньо добре розігрійте її до 180 ° С і запікайте м'ясо на решітці приблизно 1 ч. Крок 4 Зніміть м'ясо з решітки, дайте полежати 10 хв. Потім розгорніть фольгу, наріжте вирізку злегка навскоси, поперек волокон, і подавайте. Господині на замітку
Для додання цієї страви додаткової соковитості і легкого аромату копченості можна при підготовці вирізки до смаженні надрізати її уздовж і вкласти всередину скибочки бекону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!