Кремзлики СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт.
  • борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • копчене сало – 100 г
  • сметана жирна – 3 ст. л.
  • картопля середній – 6 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
  • свиняча шийка – 600-700 г
  • чорний перець мелений – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком

  • часник – 4-5 зубчиків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шийку нарізати тонкими шматками, натерти часником, потовчений з сіллю і перцем. Дрібно нарізати сало, витопити на невеликому вогні, шкварки вийняти шумівкою. Цибулю і часник подрібнити. Картоплю натерти на крупній тертці, трохи віджати, змішати зі злегка збитими яйцями. Додати цибулю, часник, що залишився, сметану, борошно і шкварки, ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем. Крок 2 У маленькій сковорідці з товстим дном сильно розігріти частина витопленого жиру, влити ополоник картопляного тіста, смажити кремзлики на середньому вогні до хрусткої скоринки, приблизно по 5 хв. з кожного боку. Одночасно на великий сухій розігрітій сковорідці обсмажити шматки шийки з одного боку, 4-5 хв. Перевернувши, відразу ж викласти поверх готові кремзлики і смажити до готовності м'яса. Крок 3 Подавати негайно, виклавши на кожну тарілку спочатку пару шматків м'яса, а зверху уклавши кремзлик.

0/5 (0 Reviews)