М'ЯСО ледащо

М'ЯСО ледащо

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
  • масло вершкове – 100 г
  • вода – 1 стакан
  • перець – за смаком
  • сіль – за смаком
  • м'ясо (свинина, яловичина) – 500 г

Покроковий рецепт приготування

1. М'ясо нарізати невеликими шматочками (2х3 см). 2. Лук очистити, нарізати кубиками (1,5х1,5 см). 3. В чавунець викласти половину цибулі, слідом половину м'яса, знову цибулю, останній шар – м'ясо. 4. Влити воду (вода повинна покривати м'ясо на 2см), додати масло. 5. Дати закипіти на великому вогні, зменшити вогонь, під напівприкриті кришкою готувати 1,5 години, посолити, додати перець, за бажанням лавровий лист. Готувати ще 30 хвилин. Подавати з рисом, гречкою, картоплею, макаронами.

0/5 (0 Reviews)