Паніні – це не складно, швидко і смачно. Алеся Устинова пропонує Панін в якості легкої вечері.
Інгредієнти
- сир
- шинка
- помідор
- Песто
- булочка
Покроковий рецепт приготування
Булочку розрізати уздовж, одну половинку намазати песто. Покласти сир, шинку, скибочку помідора і накрити другим шматочком хліба.
На суху, розігріту сковороду-гриль покласти булочку, акуратно придавити зверху плоскою кришкою, обсмажити пару хвилин і перевернути на іншу сторону. Знову придавити і обсмажити. Викласти на тарілку і сідати до столу. Келишок червоного вина не буде зайвим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!