ПАСТА БОСКАЙОЛА з вершками

ПАСТА БОСКАЙОЛА з вершками

Інгредієнти

  • часник – 2-3 зубчики
  • перець чорний мелений
  • гриби білі – 300 г
  • масло оливкове «екстра вірджин»
  • бекон – 100 г
  • сіль
  • папарделле – 400 г
  • шинка сиров'ялена – 100 г
  • вершки жирністю 20% – 200 мл

покроковий рецепт приготу Лення

Гриби почистити, протерти серветкою і нарізати середніми шматочками. Часник розчавити, очистити і порубати не дуже дрібно. Шинку нарізати тонкими смужками, бекон – невеликими кубиками. У сковороді розігріти масло, покласти часник, через 30 секунд – гриби. На сильному вогні, часто помішуючи, випарити рідину, потім покласти бекон і обсмажувати 5 хвилин. Додати шинку і вершки, тушкувати 5 минту. Одночасно зварити папарделле згідно з інструкцією на упаковці в підсоленій воді з додаванням оливкової олії. Готові папарделле відкинути на друшляк, покласти в соус і прогріти. Подавати негайно, приправивши чорним перцем.

0/5 (0 Reviews)