Інгредієнти
- 500 г телячого фаршу
- 1 стебло цибулі-порею
- 2 морквини
- 1 гілочка розмарину
- 1 гілочка чебрецю
- 400 г протертих томатів у власному соку
- 1 кг картоплі
- 100 г вершкового масла
- 100 г вершків 20%
- 50 г тертого сиру
- рослинне масло для смаження
- щіпка меленої кориці
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картоплю відварити і розімніть в пюре разом з вершковим маслом і вершками. Додайте щіпку кориці, посоліть, поперчіть і перемішайте. Крок 2 У порею відокремте білу частину, наріжте тонкими кільцями. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. У чебрецю і розмарину обірвемо листя і дрібно порубати. Крок 3 Розігрійте велику сковороду з рослинним маслом і швидко обсмажте на ній фарш до рум'яної скоринки. Крок 4 Додайте до фаршу моркву і порей, перемішайте і смажте, поки овочі не стануть м'якими. Додайте листя чебрецю і розмарину, посоліть, поперчіть. Влийте протерті помідори, бульйон і тушкуйте все разом хвилин 15 на невеликому вогні, помішуючи і розбиваючи лопаткою грудки фаршу. Крок 5 У глибоку форму викладіть фарш, зверху – шар пюре. Зробіть виделкою на пюре хвилястий візерунок, посипте його тертим сиром. Крок 6 Запікайте в розігрітій до 180 С духовці 20 хв, до рум'яної скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!