Інгредієнти
- 200 г свинини
- 4 картоплини
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 3 ст. л. томатної пасти
- сіль
- прянощі
- зелень петрушки
Покроковий рецепт приготування
М'ясо дрібно нарізати, овочі нарізати кубиками, зелень порубати.
У горщик викласти м'ясо, морква, картопля, часник, зелень і цибулю. Змішати 150-200 мл води з томатною пастою, сіллю і прянощами. Залити м'ясо і овочі.
Гасити в духовці при 200 & deg; C близько 50 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!