ПЕЧЕНЯ З БАРАНИНИ В ГОРШОЧКЕ ПО-Шушенській

ПЕЧЕНЯ З БАРАНИНИ В ГОРШОЧКЕ ПО-Шушенській

Інгредієнти

  • 2 ст. л. топленого масла
  • морква – 1 шт
  • по 1 кореню петрушки і селери
  • часник – 2 зубчики
  • 2 ст. л. рубаної зелені петрушки і кропу
  • лист лавровий
  • відварну картоплю
  • сметана
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 300 г молодої баранини
  • 0,5 склянки м'ясного бульйону

Покроковий рецепт приготування

М'ясо промити, обсушити, порубати на 6 шматків.

Картопля, цибуля, морква, коріння і часник очистити. Картопля, морква і коріння нарізати кубиками, цибулю – кільцями, часник подрібнити. Обсмажити в маслі окремо картопля, цибуля і морква до золотистого кольору.

Розігріти на сковороді 1 ст. л. масла і обсмажувати в ньому м'ясо з обох сторін по 5-7 хв., до утворення рум'яної скоринки. Обсмажені м'ясо, картопля, цибуля, морква покласти в керамічний горщик.

Додати рубані коріння петрушки і селери, сіль, перець, лавровий лист, влити трохи бульйону.

Помістити в духовку, розігріту до 180 & # 186; С, і готувати 30 хв. За 10 хв. до закінчення приготування залити печеню сметаною, посипати часником і дрібно рубаною зеленню.

Подавати з салатом зі свіжих овочів, солоними огірками і квашеною капустою. Господині на замітку

0/5 (0 Reviews)