ТЕЛЯТИНА з картоплею

ТЕЛЯТИНА з картоплею

Інгредієнти

  • 0,5 склянки сухого червоного вина
  • 1,5 кг картоплі
  • 800 г телятини на кісточці
  • цукор – 1 ч.л..
  • 1 ч. л. паприки
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 2 червоних гострих перчика
  • 0,5 склянки соєвого соусу
  • лимон
  • сіль
  • 1 ч. л. кумина
  • 4-6 шт. бутонів гвоздики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Телятину вимити, обсушити і нарізати порційними шматками. Крок 2 В сотейнику підігріти, не доводячи до кипіння, соєвий соус з вином. Додати цукор, гострий перець, кумін, гвоздику. Крок 3 Помістити м'ясо в миску, залити гарячим маринадом і поставити в холодильник на 3-4 ч. Крок 4 Картопля ретельно вимити, розрізати вздовж на дві частини. Скласти в миску, влити оливкове масло, додати паприку, посолити. Перемішати і поставити в холодильник на 2 & nbsp; ч. Крок 5 Обсмажити на грилі до готовності м'ясо і картоплю. Обсмажити часточки лимона. Видавити на м'ясо лимонний сік.

0/5 (0 Reviews)