ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

конкурс дитячих рецептів & quot; Ложечка за маму & quot; x Інгредієнти

  • фарш – 300 г
  • капуста брюссельська – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

Обсмажуємо на рослинному олії цибулю і терту на крупній тертці моркву. Крок 2

ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

Після того, як овочі трохи обсмажити, додаємо фарш, солимо. Кладемо томатну пасту. Крок 3

ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

Ріжемо картоплю на невеликі шматочки і кладемо до фаршу з овочами, накриваємо кришкою. Можна додати трохи води. Крок 4

ПЕЧЕНЯ З брюссельської капусти

Брюссельську капусту промиваємо під холодною водою і кладемо зверху на готове спекотне. Накриваємо кришкою. Тушкуємо до готовності. Смачного! Просте і смачне блюдо урізноманітнює меню для дітей.

0/5 (0 Reviews)