Пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Даний пиріг – незвичайний варіант поєднання пельменів і морквяно-рисової начинки … Ситний, смачний і не складний в приготуванні …

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • борошно (тісто) 500 г
  • яйце куряче (тісто) 1 шт.
  • молоко (тісто) 200 мл
  • оцет 9% (тісто) 1 ст.л.
  • рослинне масло (тісто) 1 ст.л.
  • сіль (тісто) 1 щіпка (і)
  • морква 1 шт.
  • ріпчасту цибулю 2 шт.
  • рис 100 г
  • м'ясний фарш 500 г
  • зелень петрушки 1 пучок (а)
  • сіль 1 ч.л..
  • чорний мелений перець 1 щіпка (і)
  • спеції 1 щіпка (і)
  • рослинне масло 2 ст.л.
  • вода 1/2 стакан (а)

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

пельмені ПИРІГ У СКОВОРОДІ

З борошна, яйця, молока, олії та оцту замісити еластичне тісто. Крок 2

Тісто накрити серветкою або загорнути в плівку і залишити “відпочити”. Крок 3

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Рис відварити до напівготовності. 1 цибулину нашаткувати і злегка обсмажити з натертою на крупній тертці, морквою і перемішати з рисом, додавши нашатковану зелень, сіль і спеції по-смаку. Крок 4

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

М'ясний фарш змішати з нашаткованою цибулею, сіллю і чорним меленим перцем. Крок 5

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Частина тесту тонко розкачати і з одного краю, по всій довжині, укласти трохи фаршу. Край тесту з фаршем загорнути у вигляді рулетики. Крок 6

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

До рулетики з фаршем, по всій довжині, укласти щільно рісово- морквяні начинку. І знову згорнути щільним рулетиком. Крок 7

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Акуратно відрізати подвійний рулетик з фаршу і морквяно-рисової начинки і укласти у вигляді спіралі в глибоку сковороду. Крок 8

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Таким чином, рулетиками заповнити всю сковороду. Крок 9

пельмені ПИРІГ В СКОВОРОДІ

Зверху налити півсклянки води і пару столових ложок рослинного масла. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 30 – 40 хвилин. Крок 10

Смачний і незвичайний пиріг готовий!

0/5 (0 Reviews)