Даний пиріг – незвичайний варіант поєднання пельменів і морквяно-рисової начинки … Ситний, смачний і не складний в приготуванні …
Фарш-кидок x Інгредієнти
- борошно (тісто) 500 г
- яйце куряче (тісто) 1 шт.
- молоко (тісто) 200 мл
- оцет 9% (тісто) 1 ст.л.
- рослинне масло (тісто) 1 ст.л.
- сіль (тісто) 1 щіпка (і)
- морква 1 шт.
- ріпчасту цибулю 2 шт.
- рис 100 г
- м'ясний фарш 500 г
- зелень петрушки 1 пучок (а)
- сіль 1 ч.л..
- чорний мелений перець 1 щіпка (і)
- спеції 1 щіпка (і)
- рослинне масло 2 ст.л.
- вода 1/2 стакан (а)
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
З борошна, яйця, молока, олії та оцту замісити еластичне тісто. Крок 2
Тісто накрити серветкою або загорнути в плівку і залишити “відпочити”. Крок 3
Рис відварити до напівготовності. 1 цибулину нашаткувати і злегка обсмажити з натертою на крупній тертці, морквою і перемішати з рисом, додавши нашатковану зелень, сіль і спеції по-смаку. Крок 4
М'ясний фарш змішати з нашаткованою цибулею, сіллю і чорним меленим перцем. Крок 5
Частина тесту тонко розкачати і з одного краю, по всій довжині, укласти трохи фаршу. Край тесту з фаршем загорнути у вигляді рулетики. Крок 6
До рулетики з фаршем, по всій довжині, укласти щільно рісово- морквяні начинку. І знову згорнути щільним рулетиком. Крок 7
Акуратно відрізати подвійний рулетик з фаршу і морквяно-рисової начинки і укласти у вигляді спіралі в глибоку сковороду. Крок 8
Таким чином, рулетиками заповнити всю сковороду. Крок 9
Зверху налити півсклянки води і пару столових ложок рослинного масла. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 30 – 40 хвилин. Крок 10
Смачний і незвичайний пиріг готовий!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!