фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш яловичий 450 г
- твердий сир 150 г
- панірувальні сухарі 1 стакан (а)
- яйце 1 шт.
- часник 2 шт.
- цибуля 2 ст.л.
- петрушка 1 ст.л.
- італійські трави 1 ст.л.
- сіль 1 ч.л..
- чорний перець мелений щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У мисці змішайте панірувальні сухарі, петрушку, чорний мелений перець, сіль, італійські трави, часник і цибулю. Крок 2
До цієї маси додайте фарш, вбийте яйце, перемішайте всі інгредієнти руками. Крок 3
з отриманої маси сформуйте невеликі коржі, їх буде штук 12. Всередину кожної з них покладіть по шматочку сиру і скачайте з коржів кульки. Крок 4
Обсмажуйте їх в глибокій Скородом або каструлі з великою кількістю рослинної олії до золотистого кольору. Крок 5
Смачного! Господині на замітку
Буде ще смачніше якщо сир додати солоний.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!