Фарш- кидок x Інгредієнти
- 500г яловичого фаршу
- 400г консервованої білої квасолі в томатному соусі
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 0,25 склянки подрібненого мигдалю
- 4 шматки білого хліба без кірки
- 50 мл молока
- 1 яйце рослинне масло
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Три шматочка білого хліба розмочити в молоці і, не віджимаючи, додати в фарш. Перемішати. Вбити яйце, посолити, поперчити і ретельно вимісити. Крок 2 Сформувати з фаршу фрикадельки. Обсмажити в маслі. Крок 3 В іншій сковороді розігріти масло і обсмажити мигдаль з подрібненим часником і залишилися розкришеним шматочком хліба, 2 хв. Крок 4 Цибулю подрібнити і обсмажити. Додати до цибулі квасолю разом з соусом, перемішати. Крок 5 Додати фрикадельки і мигдаль, перемішати. Зняти з вогню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!