ФРИКАДЕЛЬКИ по-мексиканськи

ФРИКАДЕЛЬКИ по-мексиканськи

Фарш- кидок x Інгредієнти

  • 500г яловичого фаршу
  • 400г консервованої білої квасолі в томатному соусі
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 0,25 склянки подрібненого мигдалю
  • 4 шматки білого хліба без кірки
  • 50 мл молока
  • 1 яйце рослинне масло
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Три шматочка білого хліба розмочити в молоці і, не віджимаючи, додати в фарш. Перемішати. Вбити яйце, посолити, поперчити і ретельно вимісити. Крок 2 Сформувати з фаршу фрикадельки. Обсмажити в маслі. Крок 3 В іншій сковороді розігріти масло і обсмажити мигдаль з подрібненим часником і залишилися розкришеним шматочком хліба, 2 хв. Крок 4 Цибулю подрібнити і обсмажити. Додати до цибулі квасолю разом з соусом, перемішати. Крок 5 Додати фрикадельки і мигдаль, перемішати. Зняти з вогню.

0/5 (0 Reviews)