Ці пельмені в ресторані подають & nbsp; з пилом з сухої крові марала. А ви можете подати з гострою меленою паприкою. Так нам подобається більше. & Nbsp;
Інгредієнти
- 650 г тесту
- 500 г м'якоті лопатки марала
- 1 маленька цибулина
- 10 г кедрових горіхів
- 1 маленький пучок кропу
- 1 зубчик часнику
- 12 мл соєвого соусу
- мелений мускатний горіх на кінчику ножа
- 1-2 лаврових листки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recip eIngredient "> сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для начинки м'ясо і цибулю пропустіть пару раз через м'ясорубку з крупними гратами. Кедрові горіхи порубати у велику крихту. Кріп і часник дрібно наріжте. Крок 2 Змішайте підготовлені продукти з іншими інгредієнтами і вимішайте фарш. Крок 3 Тісто розділіть на частини по 100 г. Кожну розкачати в джгут діаметром 1,5-2 см. Відрізуйте шматочки по 5-6 г, тонко розгортайте їх і обвалюють у борошні. Розподіліть фарш. Щільно защипніть краю і варіть пельмені до готовності в киплячій підсоленій воді з лавровим листом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!