ПЕЛЬМЕНИ Алтайського

Ці пельмені в ресторані подають & nbsp; з пилом з сухої крові марала. А ви можете подати з гострою меленою паприкою. Так нам подобається більше. & Nbsp;

ПЕЛЬМЕНИ Алтайського

Інгредієнти

  • 650 г тесту
  • 500 г м'якоті лопатки марала
  • 1 маленька цибулина
  • 10 г кедрових горіхів
  • 1 маленький пучок кропу
  • 1 зубчик часнику
  • 12 мл соєвого соусу
  • мелений мускатний горіх на кінчику ножа
  • 1-2 лаврових листки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recip eIngredient "> сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для начинки м'ясо і цибулю пропустіть пару раз через м'ясорубку з крупними гратами. Кедрові горіхи порубати у велику крихту. Кріп і часник дрібно наріжте. Крок 2 Змішайте підготовлені продукти з іншими інгредієнтами і вимішайте фарш. Крок 3 Тісто розділіть на частини по 100 г. Кожну розкачати в джгут діаметром 1,5-2 см. Відрізуйте шматочки по 5-6 г, тонко розгортайте їх і обвалюють у борошні. Розподіліть фарш. Щільно защипніть краю і варіть пельмені до готовності в киплячій підсоленій воді з лавровим листом.

0/5 (0 Reviews)