Голубці З МОЛОДОЇ КАПУСТИ В каструлю

Голубці з молодої капусти в каструлі готуються досить швидко, тому краще їх опускати відразу в & nbsp; густий ароматний соус. І & nbsp; начинку потрібно вибрати таку, щоб не вимагала довгого гасіння.

Інгредієнти

  • 1 великий качан ранньої капусти
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 600 г філе стегна індички

  • 1/3 склянки рису
  • 1 середня цибулина
  • 1 великий пучок збірної зелені (кріп, петрушка, базилік)
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 1 кг помідорів
  • 1 велика цибулина
  • 2 середні морквини
  • 1 великий солодкий червоний перець
  • 1 ч. л. сушеного базиліка
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Голубці З МОЛОДОЇ КАПУСТИ в каструлю

Закип'ятіть воду в широкій каструлі і покладіть помідори. Бланшируйте 2 хв. Перекладіть помідори шумівкою в миску з холодною водою. Зніміть шкірку. М'якоть наріжте середніми кубиками. Крок 2

Цибулю і перець наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці, часник порубати. У великій каструлі розігрійте масло і обсмажте цибулю і часник до м'якості. Додайте моркву і перець і смажте ще 7-10 хв. Додайте помідори і тушкуйте соус на повільному вогні 30 хв., Посоліть, поперчіть і додайте сушений базилік. Крок 3 Для начинки відваріть рис в киплячій воді до напівготовності, 10 хв. Відкиньте рис на сито і злегка остудіть. М'ясо пропустіть через м'ясорубку. Крок 4

Голубці З МОЛОДОЇ КАПУСТИ В каструлі

Дрібно наріжте цибулю і зелень. Додайте цибулю в фарш разом з рисом, зеленню, сіллю і перцем і добре перемішайте. Крок 5

Голубці З МОЛОДОЇ КАПУСТИ В каструлю

Покладіть качан капусти в каструлю, залийте окропом і варіть 3-5 хв., поки листя не стануть м'якими і податливими. Перекладіть капусту в друшляк і дайте стекти воді. Маленьким ножем зріжте листя біля основи і акуратно зніміть їх. Крок 6

Голубці З МОЛОДОЇ КАПУСТИ В каструлі

Покладіть лист капусти на дошку. Тримаючи дуже гострий ніж паралельно дошці, зріжте потовщення в тому місці, де лист прикріплювався до качані – він повинен бути всюди однакової товщини. Покладіть в центр листа 1-2 ст. л. фаршу і загорніть конвертом. Крок 7

Розсуваючи соус в каструлі лопаткою, укладіть голубці. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте 20-25 хв., До готовності. Подавайте голубці зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)