Кращі страви з наших продуктів Зимова їжа x Інгредієнти
Тісто:
- 250 г молока
- 1 яйце
- 1 ст.л. олії
- 1 ч.л. солі
- 525 г борошна
Фарш:
- 500 г телятини
- 500 г гусятини
- 200 г цибулі
- перець, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Готуємо тісто. Просіваємо в миску борошно, додаємо яйце і перемішуємо. Додати масло і сіль, перемішати. Додати молоко і замісити тісто. З тіста формуємо кулю, накриваємо плівкою і залишаємо відпочивати на 40-45 хвилин. Крок 2 Готуємо начинку. Пропустити через м'ясорубку гусятину, яловичину, цибулю. Посолити і поперчити. Крок 3 Готуємо пельмені. Скачує з тіста палять, ріжемо поперек і розгортаємо качалкою гуртки. На кожен гурток викладаємо 2 ч. Лож. приготованого раніше фаршу. Перетиснути краю тесту і отримуємо пельмень у вигляді півмісяця. Крок 4 Поставте на плиту каструлю води і доведіть до кипіння, додайте солі за смаком, покладіть лавровий лист і самі пельмені. Через 2-3 хвилини після закипання води з пельменями їх можна діставати і подавати до столу. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!