Листкове М'ясний ХЛІБ

листковий М'ясний ХЛІБ

Інгредієнти

  • скибочки білого хліба без кірки – 2 шт.
  • червоний і жовтий солодкий перець – по 1 шт.
  • яловичий фарш – 1 кг
  • вершки жирністю 35% – 1 стакан
  • яйце – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • маленький кабачок – 1 шт.
  • жменю листочків базиліка
  • або морква – 1 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • помідор – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

листковий М'ясний ХЛІБ

Хліб розкришити і розмочити в 0 , 75 склянки вершків. Листочки базиліка дрібно нарізати. Змішати фарш з розмоченим хлібом, яйцями, базиліком, сіллю і перцем, добре вимісити. Крок 2

листковий М'ясний ХЛІБ

Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, морква – дрібною соломкою. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла і обсмажити овочі, 7-8 хв. Перекласти в миску. Крок 3

листковий М'ясний ХЛІБ

З солодкого перцю видалити серцевину, м'якоть нарізати півкільцями. Помідор нарізати невеликими шматочками. У тій же сковороді розігріти 1 ст. л. масла і готувати перець 5-6 хв. Додати помідор, посолити, поперчити і тушкувати все разом під кришкою ще 4 хв. Зняти з вогню, перекласти в окрему миску. Крок 4

листковий М'ясний ХЛІБ

Кабачок і часник очистити, кабачок нарізати маленькими кубиками, часник подрібнити. У маслі, що залишилося обсмажити кабачок з часником, 4 хв. Посолити і поперчити за смаком. Крок 5

листковий М'ясний ХЛІБ

Прямокутну форму для запікання змастити маслом, дно застелити пергаментом. Змоченими в холодній воді руками викласти на дно третину фаршу і розрівняти. Розподілити зверху кабачки, накрити шаром з цибулі та моркви. Крок 6

листковий М'ясний ХЛІБ

Розкласти на овочі ще одну третину фаршу, а потім солодкий перець і помідори. Накрити шаром з залишився фаршу, змастити вершками і поставити в розігріту до 190 ° С духовку. Запікати 35-40 хв. Готовий хліб остудити у формі, перекласти на блюдо.

0/5 (0 Reviews)