ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ половинки В ДУХОВЦІ з сиром

Пропоную смачне м'ясне блюдо з фаршированих перців, які запікаються в духовці під сирною шапочкою.

Овочеве меню x Інгредієнти

  • рис 1/2 ст.
  • фарш м'ясний 500 г
  • помідор 3 шт.
  • сир 150 г
  • сметана 3 ст. л.
  • сіль
  • перець болгарський 10 шт.
  • перець духмяний

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний фарш змішати з відвареним рисом (можна додати по бажаю цибулю). Посолити, додати перець або приправу за смаком. Крок 2

ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ половинки В ДУХОВЦІ з сиром

Перці розрізати на половинки, видалити насінну коробку. Наповнити перці м'ясною начинкою. Крок 3

ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ половинки У ДУХОВЦІ з сиром

Змастити сметаною. Накрити кружечками помідорів. Крок 4

ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ половинки У ДУХОВЦІ з сиром

Засипати тертим сиром. Запікати в духовці до рум'яної скоринки при температурі 180 градусів. Крок 5

ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ половинки У ДУХОВЦІ з сиром

Смачного!

0/5 (0 Reviews)