ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Смачне і ситне блюдо для домашнього обіду або вечері.

Інгредієнти

  • гречана крупа 150 г
  • фарш “Люкс” 250 г
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • болгарський перець (червоний) 3 шт.
  • помідор 3 шт.
  • зубчики часнику 2 шт .
  • сметана 100 г
  • бульйон 0,5 ст.
  • вода 1,5 ст.
  • масло рослинне
  • сіль
  • перець чорний мелений
  • суміш сушеної зелені (петрушка, кріп, базилік)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Засипати гречану крупу, зварити розсипчасту кашу. Крок 2

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Порізати цибулю, моркву, часник, болгарський перець. Обсмажити овочі на рослинному маслі. Крок 3

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Додати фарш. Обсмажити з овочами. Крок 4

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Додати терті на тертці помідори. Крок 5

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Потім сметану. Крок 6

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО і фарш

Посолити, поперчити, додати суміш зелені і бульйон. Гасити на повільному вогні 7-10 хв. Крок 7

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Додати гречану кашу. Крок 8

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Перемішати, прогріти під кришкою 2-3 хв. Крок 9

ГРЕЧАНА КАША З БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО І фарш

Смачного! Господині на замітку

Фарш & quot; Люкс & quot; – 70% курячого філе + 30% свинини

0/5 (0 Reviews)