Смачне і ситне блюдо для домашнього обіду або вечері.
Інгредієнти
- гречана крупа 150 г
- фарш “Люкс” 250 г
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- болгарський перець (червоний) 3 шт.
- помідор 3 шт.
- зубчики часнику 2 шт .
- сметана 100 г
- бульйон 0,5 ст.
- вода 1,5 ст.
- масло рослинне
- сіль
- перець чорний мелений
- суміш сушеної зелені (петрушка, кріп, базилік)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Засипати гречану крупу, зварити розсипчасту кашу. Крок 2
Порізати цибулю, моркву, часник, болгарський перець. Обсмажити овочі на рослинному маслі. Крок 3
Додати фарш. Обсмажити з овочами. Крок 4
Додати терті на тертці помідори. Крок 5
Потім сметану. Крок 6
Посолити, поперчити, додати суміш зелені і бульйон. Гасити на повільному вогні 7-10 хв. Крок 7
Додати гречану кашу. Крок 8
Перемішати, прогріти під кришкою 2-3 хв. Крок 9
Смачного! Господині на замітку
Фарш & quot; Люкс & quot; – 70% курячого філе + 30% свинини
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!