ПЕЛЬМЕНИ з куркою

Це, напевно, найніжніші пельмені на & nbsp; світлі & nbsp; & ndash; особливо якщо ви розкотите тісто як & nbsp; можна тонше.

ПЕЛЬМЕНИ з куркою

ПЕЛЬМЕНИ З КУРКОЮ

Інгредієнти

  • 500 г курячих стегенець з шкірою без кістки
  • 1 велике філе курячої грудки
  • 1 велика цибулина
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець
  • вершкове масло для подачі

Для тесту

  • 600 г борошна
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. топленого масла
  • 1 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЛЬМЕНИ з куркою

Для тіста просійте борошно з сіллю на дошку, зробіть поглиблення, вбийте в нього яйце, додайте 2 ст. л. холодної води і топлене масло, почніть замішувати тісто, щоб яйце змішалося з борошном. Підливаючи гарячу воду (неповна склянка), замісити однорідне м'яке тісто. Дайте йому полежати під плівкою 15 хв. Крок 2 Для фаршу очистіть і наріжте цибулю середніми шматочками. Обсмажуйте його у вершковому маслі на невеликому вогні до золотистого кольору, 10 хв. Потім остудіть. Крок 3 Наріжте куряче м'ясо разом зі шкірою шматками і пропустіть його через м'ясорубку разом з цибулею. Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ з куркою

Розкачайте половину або третину тесту на присипаної борошном поверхні. Круглої виїмкою (формочкой) або стаканчиком виріжте з тіста кружки діаметром 5 см. Крок 5

 ПЕЛЬМЕНИ з куркою

У центр кожного гуртка викладіть по ложечці начинки. Ретельно защипніть краю, щоб вийшов півколо. З'єднайте два гострих кута і міцно притисніть, щоб вони зліпилися. Зробіть пельмені з іншого тіста. Крок 6

ПЕЛЬМЕНИ з куркою

Варіть пельмені порціями у великій каструлі з великою кількістю киплячої підсоленої води, перемішуючи шумівкою, щоб вони не прилипали до дна. Пельмені готові через 8-10 хв. після повторного закипання. Подавайте з маслом.

0/5 (0 Reviews)