Інгредієнти
- 500 г борошна
- 15 г свіжих дріжджів
- 2 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- сіль
Для начинки:
- 250 г моцарели
- 150 г горгонзоли
- 100 г різної шинки
- оливкова олія «екстра вірджин»
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/picca-s-mocarelloj-gorgonzoloj-i-vetchinoj-6bcf639.jpg" alt = "ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою" />
Для тесту розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води, додати борошно, трохи солі і оливкове масло. Замісити не дуже круте тісто, підливаючи при необхідності води. Накрити тісто рушником і залишити підходити на 2 ч. Крок 2
Розділити тісто на 4 частини (з цієї кількості у вас вийде 4 піци). Розкачати кожну частину в коло діаметром 20 см. Крок 3
Сири нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Шинку нарізати дуже тонкими скибочками, потім смужками. Крок 4
Кожен коло тесту змастити оливковою олією, посипати спочатку моцарелою, потім горгонзола. Крок 5
На кожну піцу зверху викласти кілька скибочок шинки. Крок 6
Випікати піцу в розігрітій до 220 ° С духовці, поки сир не розтопиться повністю і тільки почне підрум'янюватися, 15 хв. Розрізати на сектори і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!