ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою

ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою

Інгредієнти

  • 500 г борошна
  • 15 г свіжих дріжджів
  • 2 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • сіль

Для начинки:

  • 250 г моцарели
  • 150 г горгонзоли
  • 100 г різної шинки
  • оливкова олія «екстра вірджин»

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/picca-s-mocarelloj-gorgonzoloj-i-vetchinoj-6bcf639.jpg" alt = "ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою" />

Для тесту розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води, додати борошно, трохи солі і оливкове масло. Замісити не дуже круте тісто, підливаючи при необхідності води. Накрити тісто рушником і залишити підходити на 2 ч. Крок 2

Розділити тісто на 4 частини (з цієї кількості у вас вийде 4 піци). Розкачати кожну частину в коло діаметром 20 см. Крок 3

Сири нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Шинку нарізати дуже тонкими скибочками, потім смужками. Крок 4

ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою

Кожен коло тесту змастити оливковою олією, посипати спочатку моцарелою, потім горгонзола. Крок 5

ПІЦА з моцарелою, горгонзола І шинкою

На кожну піцу зверху викласти кілька скибочок шинки. Крок 6

Випікати піцу в розігрітій до 220 ° С духовці, поки сир не розтопиться повністю і тільки почне підрум'янюватися, 15 хв. Розрізати на сектори і подавати.

0/5 (0 Reviews)