ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

З приготування & nbsp; піци з шинкою, помідорами і сиром ваша дитина цілком може почати знайомство з кулінарією: ніяких особливих навичок вона & nbsp; не вимагає, а результат сподобається всім без винятку. Таким чином, у кухарчука буде привід пишатися собою, причому не без підстави! Відразу поясніть маленькому непосиді, що інгредієнти страви можна варіювати, наприклад, від цибулі просто відмовитися або використовувати замість нього свіжий зелений. І & hellip; будьте готові до того, що піца з шинкою, помідорами і сиром стане з'являтися на вашому столі якщо не щодня, то кілька разів на тиждень точно!

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

Інгредієнти

  • Шинка – 200 г
  • Заморожене тісто для піци – 250-300 г
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Томатний соус – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – ​​1 ст. л.
  • Червоний цибуля – 1 шт.
  • Великі помідори – 2 шт.
  • Твердий сир – 200 г
  • Консервована кукурудза – 2 ст. л.
  • Сіль, мелений чорний перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Тісто для піци викладіть з упаковки на робочий стіл і дайте повністю відтанути при кімнатній температурі. Деко вистелити папером для випічки. Крок 2

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

Стіл присипте борошном. Викладіть на нього тісто для піци і розкачайте в тонкий пласт. Виріжте два кола і перекладіть на деко, вистелений папером для випічки. Крок 3

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

Томатний соус змішайте з оливковою олією і тильною стороною столової ложки розподіліть по основі майбутньої піци з шинкою, сиром і помідорами. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 4

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

Шинку наріжте тонкими скибочками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Помідори надріжте хрест-навхрест, опустіть на 30 секунд в киплячу воду, обдати холодною водою. Потім очистіть і наріжте кружальцями. Крок 5

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

сир натріть на середній або дрібній тертці. Викладіть помідори і цибулю. Додайте кукурудзу. Зверху покладіть скибочки шинки і посипте піцу тертим сиром. Крок 6

ПІЦА з шинкою І ПОМІДОРАМИ

Духовку нагрійте до 220 ° С. Випікайте піцу 7-12 хв. або до повної готовності. Перекладіть на велику тарілку, наріжте і відразу подайте на стіл. Корисна порада

Тісто для піци з шинкою, помідорами і сиром можна приготувати самостійно. Для цього в 500 мл води розпустіть 5 г свіжих дріжджів і залиште на 15 хвилин. Потім поступово додайте 850 г просіяного з дрібкою солі борошна і вимісити тісто. Залиште для підйому на 1,5 години, а потім за допомогою за рецептом (частина можна заморозити).

До речі

В соус піци з шинкою, помідорами і сиром можна додати трохи сушеної материнки. І не забудьте перед подачею прикрасити готову страву листочками свіжого базиліка!
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)