З приготування & nbsp; піци з шинкою, помідорами і сиром ваша дитина цілком може почати знайомство з кулінарією: ніяких особливих навичок вона & nbsp; не вимагає, а результат сподобається всім без винятку. Таким чином, у кухарчука буде привід пишатися собою, причому не без підстави! Відразу поясніть маленькому непосиді, що інгредієнти страви можна варіювати, наприклад, від цибулі просто відмовитися або використовувати замість нього свіжий зелений. І & hellip; будьте готові до того, що піца з шинкою, помідорами і сиром стане з'являтися на вашому столі якщо не щодня, то кілька разів на тиждень точно!
Інгредієнти
- Шинка – 200 г
- Заморожене тісто для піци – 250-300 г
- Борошно – 1 ст. л.
- Томатний соус – 1 ст. л.
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Червоний цибуля – 1 шт.
- Великі помідори – 2 шт.
- Твердий сир – 200 г
- Консервована кукурудза – 2 ст. л.
- Сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Тісто для піци викладіть з упаковки на робочий стіл і дайте повністю відтанути при кімнатній температурі. Деко вистелити папером для випічки. Крок 2
Стіл присипте борошном. Викладіть на нього тісто для піци і розкачайте в тонкий пласт. Виріжте два кола і перекладіть на деко, вистелений папером для випічки. Крок 3
Томатний соус змішайте з оливковою олією і тильною стороною столової ложки розподіліть по основі майбутньої піци з шинкою, сиром і помідорами. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 4
Шинку наріжте тонкими скибочками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Помідори надріжте хрест-навхрест, опустіть на 30 секунд в киплячу воду, обдати холодною водою. Потім очистіть і наріжте кружальцями. Крок 5
сир натріть на середній або дрібній тертці. Викладіть помідори і цибулю. Додайте кукурудзу. Зверху покладіть скибочки шинки і посипте піцу тертим сиром. Крок 6
Духовку нагрійте до 220 ° С. Випікайте піцу 7-12 хв. або до повної готовності. Перекладіть на велику тарілку, наріжте і відразу подайте на стіл. Корисна порада
Тісто для піци з шинкою, помідорами і сиром можна приготувати самостійно. Для цього в 500 мл води розпустіть 5 г свіжих дріжджів і залиште на 15 хвилин. Потім поступово додайте 850 г просіяного з дрібкою солі борошна і вимісити тісто. Залиште для підйому на 1,5 години, а потім за допомогою за рецептом (частина можна заморозити).
До речі В соус піци з шинкою, помідорами і сиром можна додати трохи сушеної материнки. І не забудьте перед подачею прикрасити готову страву листочками свіжого базиліка!
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!