Запечена полента з шинкою, сиром, маслинами і томатним соусом.
Інгредієнти
- полента – 300 г
- вода – 2 ст.
- молоко – 2 ст.
- вершкове масло – 50 г
- моцарелла – 250 г
- шинка – 150 г
- маслини – 10 шт.
- соус:
- масло оливкове – 1 ст. л.
- часник – 1 зуб.
- цибуля – 2 шт.
- перець червоний болгарський – 1 шт.
- томати в с/с – 200 г
- вино біле – 100 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1Соус. У сотейнику на маслі обсмажити дрібно нарізані часник, цибуля, перець. Крок 2
Додати вино і томати. Готувати 3-5 хв. Крок 3
зварити поленту. Воду з молоком довести до кипіння, посолити, додати поленту. Варити, помішуючи, 1 хв. Вмішати вершкове масло і частина сиру (натертого). Крок 4
У форму для запікання викласти поленту, соус, нарізану шинку, і маслини, посипати сиром, що залишився. Крок 5
запікати 5-10 хв. при 200 градусах. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!