Ваші гості будуть дуже задоволені, коли ви почастуєте їх за святковим столом гарячими пиріжками. Зробити це дуже просто: підготуйте пиріжки заздалегідь і приберіть в холодильник, а в духовку поставте, коли до подачі залишиться півгодини.
Інгредієнти
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 150 г вершкового сиру
- 100 г сиру чеддер
- 200 г шинки
- 200 г брокколі
- 1 яйце
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Заздалегідь необхідно розморозити листкове тісто. Розігрійте духовку до 200 ° С. Відваріть брокколі в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Обдайте холодною водою і обсушити. Наріжте маленькими шматочками. Крок 2 Натріть чеддер на тертці, шинку наріжте маленькими кубиками. Змішайте вершковий сир, чеддер, шинку і брокколі, посоліть і поперчіть. Крок 3 Розкачайте листкове тісто на посипаній борошном робочій поверхні в пласт товщиною 4 мм. Наріжте на квадрати розміром 10х10 см. Викладіть на один кут начинку. Змастіть краї тіста водою і зігніть по діагоналі, щоб у вас вийшли трикутники. Притисніть краю виделкою. Крок 4 Збийте яйце з 1 ст. л. води. Перекладіть пиріжки на деко і змастіть поверхню яйцем. Поставте деко в духовку і випікайте 20-25 хв. Подавайте пиріжки теплими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!