ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Ці невеликі італійські фрикадельки – відмінне блюдо для холодної пори року! Їх можна подавати з картопляним пюре, спагетті, рисом або гречкою – вони абсолютно чудово поєднуються з усіма гарнірами і напевно припадуть до смаку вашим близьким

 ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

 ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • свинячий фарш 600 г
  • яйця курячі С1 5 шт.
  • панірувальні сухарі 3 ст.л.
  • сушений базилік 2 ст.л.
  • червоний болгарський перець 2 шт.
  • томатна пасату 500 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Очистіть перці від нутрощів і збийте блендером в однорідну масу. Крок 2

ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Збийте яйця до пишності і додайте до них фарш, базилік і панірувальні сухарі. Посоліть за смаком. Крок 3

ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Змішайте подрібнені перці з томатної пасати і поставте соус на вогонь. Крок 4

ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Сформуйте польпетти розміром трохи більше волоського горіха і викладіть в киплячий соус. Найкраще, якщо соус буде покривати польпетти майже повністю. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 30-40 хвилин до готовності, а потім зніміть з вогню і дайте настоятися ще 20-30 хвилин. Крок 5

ПОЛЬПЕТТИ в томатному-Перцева соусі

Подавайте польпетти з соусом, в якому вони готувалися, з будь-яким гарніром на вибір. Корисна порада

Щоб легше сформувати польпетти, змочіть руки холодною водою

Господині на замітку

Якщо хочете, щоб соус був більш насиченим за смаком, обсмажте 100 г бекону на сковороді до золотистої і додайте до них перці і пасат

0/5 (0 Reviews)