Ці невеликі італійські фрикадельки – відмінне блюдо для холодної пори року! Їх можна подавати з картопляним пюре, спагетті, рисом або гречкою – вони абсолютно чудово поєднуються з усіма гарнірами і напевно припадуть до смаку вашим близьким
Фарш-кидок x Інгредієнти
- свинячий фарш 600 г
- яйця курячі С1 5 шт.
- панірувальні сухарі 3 ст.л.
- сушений базилік 2 ст.л.
- червоний болгарський перець 2 шт.
- томатна пасату 500 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть перці від нутрощів і збийте блендером в однорідну масу. Крок 2
Збийте яйця до пишності і додайте до них фарш, базилік і панірувальні сухарі. Посоліть за смаком. Крок 3
Змішайте подрібнені перці з томатної пасати і поставте соус на вогонь. Крок 4
Сформуйте польпетти розміром трохи більше волоського горіха і викладіть в киплячий соус. Найкраще, якщо соус буде покривати польпетти майже повністю. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 30-40 хвилин до готовності, а потім зніміть з вогню і дайте настоятися ще 20-30 хвилин. Крок 5
Подавайте польпетти з соусом, в якому вони готувалися, з будь-яким гарніром на вибір. Корисна порада
Щоб легше сформувати польпетти, змочіть руки холодною водою
Господині на замітку
Якщо хочете, щоб соус був більш насиченим за смаком, обсмажте 100 г бекону на сковороді до золотистої і додайте до них перці і пасат
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!