стіжки

Дуже смачне і ситне блюдо, яке не соромно і на свято зробити!

 стіжки

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш яловичий 1 кг
  • яйце куряче 1 шт.
  • сіль 1 ч.л..
  • перець 1 щіпка (і)
  • для начинки: цибуля ріпчаста 2 шт.
  • картопля 4 шт.
  • яйце куряче 5 шт.
  • сир 200 г
  • майонез 100 г
  • сіль 1 щіпка (і)
  • перець 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У фарш додати яйце , посолити, поперчити. Крок 2 Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на олії. Крок 3 Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати. Крок 4 Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити, додати 1 ст.л. майонезу, перемішати. Крок 5 Сир натерти на крупній тертці. Крок 6 Зробити з фаршу невеликі круглі коржі (діаметр 10см). Викласти на деко, змащене олією або застелений пекарської папером. Зверху викласти шар обсмаженого лука, потім шар відварених і порізаних яєць. На яєчний стій покласти натертий картопля у вигляді стіжка. Зверху шар натертого сиру. І залити майонезом (можна сметаною з додаванням гірчиці). Крок 7

стіжки

Випікати в попередньо розігрітій до 180 ° духовці 30-35 хвилин. Смачного!

0/5 (0 Reviews)