Дуже смачні, ароматні, ніжні і соковиті котлети.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш м'ясний (свинина + яловичина) 1 кг
- цибуля ріпчаста (середній) 2 шт.
- сода 1 ч.л..
- вода газована 1/2 стакан (а)
- паприка солодка мелена 2 ч.л.
- часник (зубчики) 5 шт.
- бринза 150 г
- грудинка-бекон копчена 150 г
- зелень (кріп + петрушка + зелена цибуля) 1 пучок (а)
- сіль 2 щіпка (і)
- перець 1 щіпка (і)
- масло рослинне для смаження 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У фарш додати дрібно порізану цибулю, сіль, чорний перець, паприку, соду і мінеральну воду (саме сода і хв. Вода додадуть котлеток пишність, не бійтеся, в готовому вигляді зовсім ці компоненти не будуть відчуватися). Добре вимісити фарш і прибрати на пару годин в холодильник (взагалі-то, по ідеї, краще прибрати на холод годин на 12, але якщо на це немає часу, то не страшно). Крок 2 Дістати фарш з холодильника і додати порізаний кубиками бекон, потерту на крупній тертці бринзу, дрібно порізаний часник (або пропущений через прес) і посічену зелень, добре розмішати. Крок 3
Зліпити великі котлетки. Смажити з двох сторін на невеликому вогні до золотистого кольору, злегка придавивши вилкою. Потім обсмажити з боків. У міру обсмажування складати котлетки на тарілку. Потім повернути все котлети в сковороду, додати трохи (приблизно 1/2 ст. Води), накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні хвилин 10. Наші смачні котлети готові! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!