УШТІПЦИ (КОТЛЕТИ по-сербськи)

Дуже смачні, ароматні, ніжні і соковиті котлети.

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш м'ясний (свинина + яловичина) 1 кг
  • цибуля ріпчаста (середній) 2 шт.
  • сода 1 ч.л..
  • вода газована 1/2 стакан (а)
  • паприка солодка мелена 2 ч.л.
  • часник (зубчики) 5 шт.
  • бринза 150 г
  • грудинка-бекон копчена 150 г
  • зелень (кріп + петрушка + зелена цибуля) 1 пучок (а)
  • сіль 2 щіпка (і)
  • перець 1 щіпка (і)
  • масло рослинне для смаження 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У фарш додати дрібно порізану цибулю, сіль, чорний перець, паприку, соду і мінеральну воду (саме сода і хв. Вода додадуть котлеток пишність, не бійтеся, в готовому вигляді зовсім ці компоненти не будуть відчуватися). Добре вимісити фарш і прибрати на пару годин в холодильник (взагалі-то, по ідеї, краще прибрати на холод годин на 12, але якщо на це немає часу, то не страшно). Крок 2 Дістати фарш з холодильника і додати порізаний кубиками бекон, потерту на крупній тертці бринзу, дрібно порізаний часник (або пропущений через прес) і посічену зелень, добре розмішати. Крок 3

УШТІПЦИ (КОТЛЕТИ по-сербськи)

Зліпити великі котлетки. Смажити з двох сторін на невеликому вогні до золотистого кольору, злегка придавивши вилкою. Потім обсмажити з боків. У міру обсмажування складати котлетки на тарілку. Потім повернути все котлети в сковороду, додати трохи (приблизно 1/2 ст. Води), накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні хвилин 10. Наші смачні котлети готові! Смачного!

0/5 (0 Reviews)