Начинку для цього пирога можна приготувати заздалегідь – змолоти фарш, запекти баклажани. А вранці вам залишається тільки вкласти в розкачане тісто начинку і випекти такі порційні міні-пироги
фарш-кидок x Інгредієнти
- на 6 фірмових пирогів:
- фарш 350 г
- кедрові горішки 20 г
- баклажани 350 г
- тісто листкове 300 г
- жовток (для змащування) 1 шт.
- хлібні крихти 2 ст.л.
- сіль
- перець
- часник 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- спеції за смаком
- масло рослинне
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зелень мелкорезаная 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Баклажани загорнути у фольгу, окропивши маслом, і запекти до м'якості близько 30 хвилин. Очистити від шкірки дрібно порізати або розім'яти виделкою. Крок 2 На сковороді нагріти рослинне масло і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору. Додати фарш і обсмажити, щоб вся рідина випарувалася і фарш злегка обсмажився, додати кедрові горішки і 1-2 хвилини обсмажити все разом. Додати спеції, сіль, перець за смаком, розмішати. Додати подрібнені баклажани, розмішати. Крок 3
Духовку нагріти до 180 градусів. Форми змастити маслом і присипати крихтами. Тісто розкачати. З тіста вирізати кола такого розміру, щоб краї звисали з бортів, друге коло діаметром нашої форми. Зайве обрізати. Викласти начинку, і зверху покрити колом з діаметром нашої форми. Крок 4
Загорнути залишився зовні тісто всередину і змастити жовтком. Зробити ножем невеликі надрізи на тесті для виходу пара. Крок 5
Випікати до рум'яної протягом 30-40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!