МІНІ-ПИРОГИ З печінки БАКЛАЖАНАМИ, фарш і кедровими горішками

Начинку для цього пирога можна приготувати заздалегідь – змолоти фарш, запекти баклажани. А вранці вам залишається тільки вкласти в розкачане тісто начинку і випекти такі порційні міні-пироги

фарш-кидок x Інгредієнти

  • на 6 фірмових пирогів:
  • фарш 350 г
  • кедрові горішки 20 г
  • баклажани 350 г
  • тісто листкове 300 г
  • жовток (для змащування) 1 шт.
  • хлібні крихти 2 ст.л.
  • сіль
  • перець
  • часник 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • спеції за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зелень мелкорезаная 2 ст.л.

  • масло рослинне

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Баклажани загорнути у фольгу, окропивши маслом, і запекти до м'якості близько 30 хвилин. Очистити від шкірки дрібно порізати або розім'яти виделкою. Крок 2 На сковороді нагріти рослинне масло і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору. Додати фарш і обсмажити, щоб вся рідина випарувалася і фарш злегка обсмажився, додати кедрові горішки і 1-2 хвилини обсмажити все разом. Додати спеції, сіль, перець за смаком, розмішати. Додати подрібнені баклажани, розмішати. Крок 3

МІНІ-ПИРОГИ З Печінка БАКЛАЖАНАМИ, фарш і кедровими горішками

Духовку нагріти до 180 градусів. Форми змастити маслом і присипати крихтами. Тісто розкачати. З тіста вирізати кола такого розміру, щоб краї звисали з бортів, друге коло діаметром нашої форми. Зайве обрізати. Викласти начинку, і зверху покрити колом з діаметром нашої форми. Крок 4

МІНІ-ПИРОГИ З печінки БАКЛАЖАНАМИ, фарш і кедровими горішками

Загорнути залишився зовні тісто всередину і змастити жовтком. Зробити ножем невеликі надрізи на тесті для виходу пара. Крок 5

МІНІ-ПИРОГИ З печінки БАКЛАЖАНАМИ, фарш і кедровими горішками

Випікати до рум'яної протягом 30-40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)