Такий бігос можна приготувати не тільки в мультиварці, але і традиційним способом – загасити в сковороді на звичайній плиті.
& nbsp ;
Інгредієнти
- Свинина – 500 г
- Білокачанна капуста – 500 г
- Квашена капуста – 400 г
- Філе індички – 300 г
- Копчена грудинка – 200 г
- Кисле яблуко – 1 шт.
- Цибулина – 2 шт.
- Білі гриби – 4 шт.
- Чорнослив – 50 г
- Кмин – 10 г
- Ялівцеві ягоди – 10 г
- Лавровий лист – 1 шт.
- Чорний перець – 8 горошин
- Червоне сухе вино – 100 мл
- Рослинна олія – 30 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Тонко нашаткувати свіжу капусту, квашену капусту віджати і порубати. Гриби нарізати невеликими шматочками. Яблуко очистити, видалити насіння і нарізати часточками. Крок 3
Свинину нарізати кубиками , курку – невеликими шматочками. Грудинку і ковбасу дрібно нарізати, цибулю нарізати половинками кілець. Крок 4
Налити в чашу мультиварки рослинне масло, покласти грудинку і цибулю, встановити режим «Жарка» і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати свинину і курку, готувати ще 15 хвилин. Крок 5
Встановити режим «Гасіння». Додати до м'яса чорнослив, обидва види капусти, яблуко, гриби, нарізану ковбасу. Розчавити ягоди ялівцю і перець, додати до решти продуктів, приправити кмином і підсолити. Крок 6
Влити вино і гарячу воду, так, щоб рідина покривала інші інгредієнти. Готувати 1,5 години. Крок 7
Яблука і лавровий лист додати за 20 хвилин до готовності. Крок 8
Польський бігос готовий.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!