ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Такий бігос можна приготувати не тільки в мультиварці, але і традиційним способом – загасити в сковороді на звичайній плиті.

& nbsp ;

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Інгредієнти

  • Свинина – 500 г
  • Білокачанна капуста – 500 г
  • Квашена капуста – 400 г
  • Філе індички – 300 г
  • Копчена грудинка – 200 г
  • Кисле яблуко – 1 шт.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Білі гриби – 4 шт.
  • Чорнослив – 50 г
  • Кмин – 10 г
  • Ялівцеві ягоди – 10 г
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Чорний перець – 8 горошин
  • Червоне сухе вино – 100 мл
  • Рослинна олія – ​​30 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Тонко нашаткувати свіжу капусту, квашену капусту віджати і порубати. Гриби нарізати невеликими шматочками. Яблуко очистити, видалити насіння і нарізати часточками. Крок 3

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Свинину нарізати кубиками , курку – невеликими шматочками. Грудинку і ковбасу дрібно нарізати, цибулю нарізати половинками кілець. Крок 4

Налити в чашу мультиварки рослинне масло, покласти грудинку і цибулю, встановити режим «Жарка» і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати свинину і курку, готувати ще 15 хвилин. Крок 5

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Встановити режим «Гасіння». Додати до м'яса чорнослив, обидва види капусти, яблуко, гриби, нарізану ковбасу. Розчавити ягоди ялівцю і перець, додати до решти продуктів, приправити кмином і підсолити. Крок 6

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Влити вино і гарячу воду, так, щоб рідина покривала інші інгредієнти. Готувати 1,5 години. Крок 7

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Яблука і лавровий лист додати за 20 хвилин до готовності. Крок 8

ПОЛЬСЬКИЙ БІГОС В мультиварці

Польський бігос готовий.

0/5 (0 Reviews)