Запечена свиняча вирізка

запечена свиняча вирізка

Інгредієнти

  • 1 ціла свиняча вирізка вагою 800 г
  • 50 г в'ялених помідорів в маслі
  • 100 г оливок без кісточок
  • 4 гілочки базиліка
  • 1 ст. л. кедрових горіхів
  • 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Віджати в'ялені помідори від масла і дрібно нарізати. Подрібнити оливки і листя базиліка. Змішати оливки, базилік, томати і кедрові горіхи. Поперчити. Крок 2 Гострим тонким ножем зробити в центрі свинячої вирізки невеликий розріз. Покласти в цей розріз начинку, допомагаючи черешком ложки. Кінець розрізу скріпити зубочисткою. М'ясо посолити і поперчити. Крок 3 Обсмажити з усіх боків на розігрітій оливковій олії до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в рукав для запікання і готувати в духовці при 180 ° С 20 мін.Перед подачею видалити зубочистку і нарізати м'ясо на порційні шматки. Господині на замітку Вирізку можна подавати не тільки в якості основного блюда, але і холодної як закуску, або використовувати для приготування бутербродів. Для цього остудіть вирізку цілим шматком після запікання і наріжте на тонкі скибочки. М'ясо можна зберігати 3-4 дні в холодильнику, щільно загорнувши у фольгу.

0/5 (0 Reviews)