Нана Реу впевнена: ніжне тане м'ясо, пікантний вершковий соус і простий гарнір & mdash; виграшне поєднання смаків.
Інгредієнти
- 600 г свинячої вирізки
- 300 мл вершків ( жирність 15%)
- 250 г довгого рису
- 1 біла цибулина
- 4 ст. л. соєвого соусу
- & # 189; ч. л. крохмалю
- корінь імбиру в 2-2,5 см
- 4 гілочки петрушки
- 30 г вершкового масла
- 1 ст. л. рафінованої олії
- свіжозмелений чорний перець
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування
Рис відварити в киплячій підсоленій воді до готовності.
Лук очистити, порубати. Очищені зубчики часнику пропустити через прес або натерти. Імбир очистити від шкірки і натерти. Крохмаль розмішати в вершках. М'ясо обсушити, порізати спочатку поперек волокон «шайбами» товщиною 1,5-2 см. Потім кожен шматок порізати уздовж шматочками товщиною 0,5 см.
На сковороді розігріти олію на сильному вогні обсмажити м'ясо, постійно помішуючи, до утворення рум'яної скоринки 5-7 хвилин. В кінці в обсмажене м'ясо покласти шматочок вершкового масла, перемішати, посолити і поперчити. Додати цибулю, зменшити вогонь до середнього, смажити, помішуючи 2-3 хвилини. Коли цибуля стане прозорою, влити соєвий соус, перемішати. Додати часник, імбир і влити вершки, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і прогріти 5-7 хвилин. Потім вогонь вимкнути. Подавати з рисом, посипавши рубаною зеленню петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!