ВИРІЗКОЮ В ВЕРШКОВОМУ соусі

Нана Реу впевнена: ніжне тане м'ясо, пікантний вершковий соус і простий гарнір & mdash; виграшне поєднання смаків.

ВИРІЗКОЮ В ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Інгредієнти

  • 600 г свинячої вирізки
  • 300 мл вершків ( жирність 15%)
  • 250 г довгого рису
  • 1 біла цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 зубчики часнику

  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • & # 189; ч. л. крохмалю
  • корінь імбиру в 2-2,5 см
  • 4 гілочки петрушки
  • 30 г вершкового масла
  • 1 ст. л. рафінованої олії
  • свіжозмелений чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Рис відварити в киплячій підсоленій воді до готовності.

Лук очистити, порубати. Очищені зубчики часнику пропустити через прес або натерти. Імбир очистити від шкірки і натерти. Крохмаль розмішати в вершках. М'ясо обсушити, порізати спочатку поперек волокон «шайбами» товщиною 1,5-2 см. Потім кожен шматок порізати уздовж шматочками товщиною 0,5 см.

На сковороді розігріти олію на сильному вогні обсмажити м'ясо, постійно помішуючи, до утворення рум'яної скоринки 5-7 хвилин. В кінці в обсмажене м'ясо покласти шматочок вершкового масла, перемішати, посолити і поперчити. Додати цибулю, зменшити вогонь до середнього, смажити, помішуючи 2-3 хвилини. Коли цибуля стане прозорою, влити соєвий соус, перемішати. Додати часник, імбир і влити вершки, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і прогріти 5-7 хвилин. Потім вогонь вимкнути. Подавати з рисом, посипавши рубаною зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)