ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти 150 г безкісткової свинини
150 г безкісткової яловичини
1 морква
1 цибулина
1 пучок петрушки
1 пучок кінзи
1 пучок кропу
1 пучок зеленого базиліка
2 зварених круто яйця
2 ст. л. рослинного масла
сіль, перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП В мультиварці

М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити і нарізати тонкою соломкою. Розігріти в каструлі рослинне масло, в режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С обсмажити свинину з яловичиною, 5 хв. Додати цибулю і моркву і готувати ще 7 хв. Крок 3

Влити 500 мл води, приправити сіллю і перцем і готувати в режимі «Мультіповар» при температурі 100 ° С 1 годину. Крок 4

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП В мультиварці

Яйця розім'яти виделкою у велику крихту. Всю зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати в суп зелень і яйця, готувати в режимі «Підігрів» 5 хв. Крок 5

Відразу ж розлити по тарілках. Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)