& nbsp;
Інгредієнти 1 кг безкісткової свинини
2 цибулини
2 моркви
1 цибуля порей
500 мл яблучного соку
2 лаврові листки
1 ст. л. гірчиці
1 ст. л. крохмалю
200 г сметани
2 яблука
4 ст. л. рослинного масла
сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Свинину вимити і нарізати шматками середньої величини. Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву тонкими кружальцями. Білу частину порею вимити і нарізати шматочками 3 см шириною. Яблука розрізати на 6 частин, видаливши серцевину. Крок 3
Розігріти в чаші мультиварки рослинне масло, вибрати режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С і обсмажити свинину до коричневого кольору, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти шумівкою на блюдо. Крок 4
У цій же олії обсмажити цибулю і порей, 4 хвилини. Додати моркву і лаврове листя, влити яблучний сік. Покласти свинину, закрити кришку і тушкувати в режимі «Мультіповар» 1 годину. при температурі 110 ° С. Крок 5
Змішати сметану з гірчицею і крохмалем, влити суміш у чашу мультиварки. Посолити, перемішати. Додати нарізані яблука і готувати в режимі «Мультіповар» 20 хвилин. Крок 6
Свинина по-нормандськи готова.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!