СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти 1 кг безкісткової свинини
2 цибулини
2 моркви
1 цибуля порей
500 мл яблучного соку
2 лаврові листки
1 ст. л. гірчиці
1 ст. л. крохмалю
200 г сметани
2 яблука
4 ст. л. рослинного масла
сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

Свинину вимити і нарізати шматками середньої величини. Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву тонкими кружальцями. Білу частину порею вимити і нарізати шматочками 3 см шириною. Яблука розрізати на 6 частин, видаливши серцевину. Крок 3

Розігріти в чаші мультиварки рослинне масло, вибрати режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С і обсмажити свинину до коричневого кольору, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти шумівкою на блюдо. Крок 4

СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

У цій же олії обсмажити цибулю і порей, 4 хвилини. Додати моркву і лаврове листя, влити яблучний сік. Покласти свинину, закрити кришку і тушкувати в режимі «Мультіповар» 1 годину. при температурі 110 ° С. Крок 5

СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

Змішати сметану з гірчицею і крохмалем, влити суміш у чашу мультиварки. Посолити, перемішати. Додати нарізані яблука і готувати в режимі «Мультіповар» 20 хвилин. Крок 6

СВИНИНА ПО-нормандського В мультиварці

Свинина по-нормандськи готова.

0/5 (0 Reviews)