& nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти 400 г свинини
600 г квашеної капусти
400 г картоплі
3 ст. л. пшона
2 моркви
50 г кореня селери
2 цибулини
2 ст. л. вершкового масла
50 г свинячого сала
2 лаврові листки
4-5 горошин чорного перцю
сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Одну цибулину, одну моркву і корінь селери припекти в мультиварці в режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С 4 хвилин Додати свинину, влити 1,5 л води, зменшити температуру до 100 ° С і готувати 1 годину. М'ясо вийняти, нарізати невеликими шматочками. Бульйон процідити, повернути в чашу. Крок 3
Квашену капусту віджати, нарізати шматочками завдовжки 3-4 см. Решта цибулю і моркву, а також картопля очистити і нарізати соломкою. Пшоно промити. Сало пропустити через м'ясорубку і розтерти з зеленню і пшоном. Крок 4
Додати в бульйон картоплю цибулю і моркву. Варити в режимі «Мультіповар» 10 хвилин при температурі 120 ° С. Додати капусту, сало з пшоном, лавровий лист, перець і сіль. Варити ще 30 хвилин. Крок 5
У тарілки розкласти м'ясо, налити суп. Подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!