& nbsp;
Інгредієнти 400 г свинини
5 солоних огірків
3 картоплини
2 моркви
2 цибулини < br /> 4 листи білокачанної капусти
1 ст. л. борошна
1 ст. л. томатної пасти
1 ст. л. рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Картопля, морква і цибуля очистити і нарізати невеликими кубиками. Також нарізати солоні огірки. Капустяне листя вимити і тонко нашаткувати. Крок 3
Свинину вимити, нарізати невеликими шматочками, обваляти в борошні. У режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С розігріти олію і обсмажити м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки, по 2 хвилини з кожного боку. Шумівкою перекласти м'ясо на блюдо. Крок 4
Покласти картоплю, моркву і цибулю, смажити 4 хвилини. Перекласти на блюдо. Там же обсмажити капусту і солоні огірки, 2 хвилини. Перекласти на блюдо. Крок 5
У чашу викложіть шарами м'ясо, картопля з морквою і цибулею, капусту й огірки. В 1 л гарячої води розвести томатну пасту, влити в чашу, закрити кришку мультиварки і готувати в режимі «Мультіповар» 1 годину при температурі 90 ° С. Крок 6
Перед подачею спробувати на сіль і при необхідності підсолити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!