& nbsp;
Інгредієнти 1 копчена свиняча рулька вагою 2 – 2,5 кг
300 г жирної грудинки
1 , 5 кг свіжої білокачанної капусти
1 кг квашеної капусти
2 лаврові листки
2 невеликих гострих перцю
сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Свинячу рульку помістити в чашу мультиварки, влити воду так, щоб рулька була повністю закрита. Маленький гострий перець звільнити від плодоніжки і насіння, покласти його до рулька, туди ж додати лаврове листя і готувати в режимі «Мультіповар» 2 години при температурі 120 ° С. Викласти з чаші мультиварки, накрити фольгою і залишити в теплому місці. Бульйон процідити і зберегти. Крок 3
Свіжу капусту нашаткувати тонкими смужками. Злегка підсолити і перемішати, трохи віджимаючи руками, щоб капуста дала сік. Додати квашену капусту і як слід перемішати. Крок 4
Грудинку нарізати маленькими шматочками і обсмажити в чаші мультиварки в режимі «Мультіповар» 8 хв при температурі 160 ° С. Влити 1 склянка бульйону, додати всю капусту, перемішати і готувати в режимі «Мультіповар» 20 хвилин при температурі 110 ° С. Крок 5
Відкрити мультиварку, покласти на капусту рульку і готувати в тому ж режимі 20 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!