Вепрево КОЛІНО В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти 1 копчена свиняча рулька вагою 2 – 2,5 кг
300 г жирної грудинки
1 , 5 кг свіжої білокачанної капусти
1 кг квашеної капусти
2 лаврові листки
2 невеликих гострих перцю
сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

вепрево КОЛІНО В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

вепрево КОЛІНО В мультиварці

Свинячу рульку помістити в чашу мультиварки, влити воду так, щоб рулька була повністю закрита. Маленький гострий перець звільнити від плодоніжки і насіння, покласти його до рулька, туди ж додати лаврове листя і готувати в режимі «Мультіповар» 2 години при температурі 120 ° С. Викласти з чаші мультиварки, накрити фольгою і залишити в теплому місці. Бульйон процідити і зберегти. Крок 3

вепрево КОЛІНО В мультиварці

Свіжу капусту нашаткувати тонкими смужками. Злегка підсолити і перемішати, трохи віджимаючи руками, щоб капуста дала сік. Додати квашену капусту і як слід перемішати. Крок 4

вепрево КОЛІНО В мультиварці

Грудинку нарізати маленькими шматочками і обсмажити в чаші мультиварки в режимі «Мультіповар» 8 хв при температурі 160 ° С. Влити 1 склянка бульйону, додати всю капусту, перемішати і готувати в режимі «Мультіповар» 20 хвилин при температурі 110 ° С. Крок 5

вепрево КОЛІНО В мультиварці

Відкрити мультиварку, покласти на капусту рульку і готувати в тому ж режимі 20 хвилин.

0/5 (0 Reviews)