Інгредієнти
- 400 г свинячої корейки
- 600 г квашеної капусти
- 400 г картоплі
- 3 ст. л. пшона
- 2 цибулини
- 2 морквини
- 2 кореня петрушки
- 50 г кореня селери
- 50 г свинячого сала
- 1 пучок петрушки
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 лаврові листки
- 4-5 горошин чорного перцю
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Одну цибулину, одну морквину, коріння петрушки і селери очистити, крупно нарізати і припекти на сухій розігрітій сковороді до коричневої скоринки, 6-8 хв. Свинину вимити, покласти у велику каструлю з водою і довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, додати припечена овочі та сіль і варити на середньому вогні під нещільно закритою кришкою 1 ч. М'ясо і овочі перекласти на блюдо. Відварені овочі викинути або використовувати для приготування соусу. М'ясо нарізати порційними шматками, скласти в миску, накрити харчовою плівкою і відставити. Бульйон процідити в чисту каструлю і ще раз довести до кипіння. Квашену капусту добре віджати, якщо потрібно, нарізати зручними для їжі шматочками і тушкувати, додаючи при необхідності по 1 ст. л. бульйону, 5 хв. Якщо капуста дуже кисла, її потрібно добре промити холодною водою і потім обсушити. Крок 2
Решта цибулю і моркву очистити, нарізати тонкою соломкою і обсмажити в чистій сковороді на вершковому маслі, 6 хв. Пшоно промити. Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Сало нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати ножем. Перемішати сало з зеленню і пшоном. Крок 3
Картопля очистити, нарізати соломкою, додати в бульйон, варити 10 хв. Покласти обсмажену капусту, цибулю з морквою, сало з пшоном, лавровий лист і горошини перцю. Довести до кипіння, зняти піну і варити під нещільно прилягає кришкою 20 хв. У тарілки розкласти відкладене м'ясо, налити суп. Подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!