Інгредієнти
- 1,5 кг м'якоті свинини
- 750 г твердої хурми
- 1 цибулина
- 1 солодкий зелений перець
- 1 черешок селери
- 1 зубчик часнику
- 400 г томатів у власному соку
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 ст. л. меленого кумина
- 2 ч. л. меленого коріандру
- щіпка меленого кайенского перцю
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину вимити, обсушити, натерти сіллю і нарізати шматками товщиною приблизно 3 см. Розігріти в каструлі з товстим дном 1 ст. л. рослинного масла і порціями обсмажити свинину до рум'яної скоринки, приблизно по 5 хв. Перекладати шумівкою в миску. Якщо покласти в каструлю відразу всю свинину, то вона буде не обсмажувати, а гаситися. Тому велика кількість м'яса обсмажують порціями. Крок 2
Поки обсмажується свинина , цибулю і часник очистити і подрібнити. Селера і перець вимити і дрібно нарізати, видаливши з перцю серцевину. Хурму очистити і нарізати тонкими скибочками, видаливши кісточки. Зелену цибулю вимити, обсушити і тонко нашаткувати. Крок 3
З каструлі, де смажилося м'ясо, злити жир, залишивши приблизно 1 ст. л. Покласти цибулю, селеру і перець і готувати на середньому вогні, помішуючи, 5 хв. Додати часник, кумін, коріандр і кайенский перець. Готувати, помішуючи, 1 хв. Крок 4
Повернути в каструлю обсмажену свинину разом з усіма виділилися соками, влити 2 склянки води, довести до кипіння. Крок 5
Додати томати і сіль, перемішати і ще раз довести до кипіння. Нещільно накрити кришкою і готувати на середньому вогні 1 год 15 хв. Час від часу перемішувати. Крок 6
Додати до свинини хурму і готувати ще 10 хв. Перед подачею посипати зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!