Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> лист лавровий
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Від підшкірного жиру відокремити шкіру. Все м'ясо і підшкірний жир посікти маленькими шматочками – сільський паштет повинен мати досить велику текстуру. Крок 2 Шалот і ріпчасту цибулю очистити, порубати. Всі підготовлені інгредієнти з'єднати в мисці, посолити, поперчити, додати “4 спеції”, шавлія, подрібнений чебрець, петрушку, арманьяк. Отриману суміш добре розім'яти руками. Спробувати, чи достатньо приправ; якщо треба, приправити. Викласти масу в овальну, досить глибоку глиняний посуд. Крок 3 Сало нарізати смужками і розкласти поверх паштету у вигляді решітки. Поставити в духовку, розігріту до 200 & deg; С і запікати 1 & nbsp; ч 30 & nbsp; хв. Крок 4 Вийняти паштет з духовки, злегка остудити, накрити дошкою з вантажем, поставити в прохолодне місце і витримати до подачі 36 & nbsp; ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!