ПОШИТТЯ ПО-ДЕРЕВЕНСКИ

ПОШИТТЯ ПО-ДЕРЕВЕНСКИ

Інгредієнти < ul>

  • 3 цибулини шалот
  • 2 ріпчасті цибулини
  • свіжий чебрець
  • 500 г сирого нутряного жиру, краще – підшкірного жиру з живота свині
  • щіпка суміші “4 спеції” (мускатний горіх, гвоздика мелена, білий перець мелений, імбир мелений)
  • 150 г шпику
  • 700 г беcкостной свинячої шийки
  • 1 ст. л. рубленого шавлії
  • петрушка рубана
  • чорний перець, гвоздика і імбир)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> лист лавровий

  • 4 ст. л. арманьяка
  • сіль
  • 500 г свинячої печінки
  • 300 г слабосоленої грудинки
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Від підшкірного жиру відокремити шкіру. Все м'ясо і підшкірний жир посікти маленькими шматочками – сільський паштет повинен мати досить велику текстуру. Крок 2 Шалот і ріпчасту цибулю очистити, порубати. Всі підготовлені інгредієнти з'єднати в мисці, посолити, поперчити, додати “4 спеції”, шавлія, подрібнений чебрець, петрушку, арманьяк. Отриману суміш добре розім'яти руками. Спробувати, чи достатньо приправ; якщо треба, приправити. Викласти масу в овальну, досить глибоку глиняний посуд. Крок 3 Сало нарізати смужками і розкласти поверх паштету у вигляді решітки. Поставити в духовку, розігріту до 200 & deg; С і запікати 1 & nbsp; ч 30 & nbsp; хв. Крок 4 Вийняти паштет з духовки, злегка остудити, накрити дошкою з вантажем, поставити в прохолодне місце і витримати до подачі 36 & nbsp; ч.

    0/5 (0 Reviews)